Smart Glas of Smart Folie? Maar waarom ze vaak door elkaar gebruikt?

Smart Glas ten opzichte van Smart Folie; de verschillen Smart Glas en Smart Folie, deze termen worden ten onrecht vaak door elkaar gebruikt. Tijd voor opheldering. De reden waarom Smart Glas en Smart Folie vaak in één adem genoemd worden, is omdat ze een overeenkomst hebben. Beiden zorgen ervoor dat glas kan wisselen van transparant naar ondoorzichtig. Voor de leek is het verschil waarschijnlijk niet meteen zichtbaar.

Smart Glas of Smart Folie? Maar waarom ze vaak door elkaar gebruikt?

Smart Glas of Smart Folie? Maar waarom ze vaak door elkaar gebruikt?

Smart Glas: gelamineerd dubbelglas Smart Glas bestaat uit twee lagen gelamineerd glas met daartussen een gel-laag PDLC. Door middel van een schakelaar kan het glas aan worden gezet en verandert het glas van ondoorzichtig naar doorschijnend glas. Op het eerste gezicht lijkt het erg op Privacy Folie.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ruimtes met glaswanden staan voor openheid en eerlijkheid. Maar tonen ook een gebrek aan privacy. Daarom is er Smart Folie ontworpen.


Mail us

info@smart-folie.nl

Vind Dealer

Dealer

Call us

+31 (0)76 205 5174

Smart folie: slim en voordelig

Smart folie is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen: Polymer Dispersed Liquid Crystal (PDLC). De kristallen veranderen van ondoorzichtig naar transparant door elektrische stroompjes. Dit folie kan naadloos (tot 150 cm breedte, lengte ‘onbeperkt) aan één zijde op een raam of glazen wand worden geplakt.

Smart Folie prijs indicator

Smart Folie is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. De folie kan gemakkelijk door u worden bediend met een knop of schakelaar. Zo bepaalt u zelf uw privacy. Smart Folie is dus slim én voordelig in prijs!


Smart Folie Calculator

Bereken uw smart folie prijs

Mail

Mail uw aanvraag door naar ons!

De voordelen van Smart Folie

- Flexibel en kan eenvoudig ter plaatse bijgesneden worden. Ervaring heeft geleerd dat wanden, plinten en hoeken nooit helemaal exact recht zijn. Met Smart folie zie je daar niets meer van. - Is in aanschaf stukken voordelig en ongeveer een kwart van de prijs van smart glas. - Is makkelijk te verzenden. Er komen dus geen hoge transportkosten bij kijken en is daardoor tevens beter voor het milieu. - Bij herinrichting van het interieur kan Smart folie makkelijk worden verwijderd. Bijvoorbeeld wanneer geen gebruik meer wordt gemaakt van de ondoorzichtige functie van het glas. Verwijderen kun je gewoon zelf. - Wil je dat slechts een gedeelte van het glas ondoorzichtig is? Dan kun je met smartfolie alle kanten op! Ideaal als je wél privacy wil maar toch een open sfeer. Zoals bij de meeste nieuwe producten, worden in de loop van tijd verbeteringen ontwikkeld. Je kunt Smart Folie dan ook gerust zien als het volwassen broertje van Smart Glas. Smart Folie is de leidende technische groothandel gespecialiseerd in hoogwaardig Smart Folie en is altijd bezig met innovaties en veranderingen ter verbetering van haar producten.

None