Anti inkijk folie | aan-uit folie op maat

van Smart Folie®

Smart Folie® levert het ideale anti inkijk folie op maat voor bedrijven. Ons anti inkijk folie is perfect geschikt voor bedrijfspanden. Als bedrijf wil je transparantie uitstralen en voldoende daglicht in je kantoor laten. Toch wil je ook de privacy van je werknemers kunnen garanderen wanneer dit nodig is. Met het anti inkijk folie van Smart Folie® straal je transparantie uit wanneer het kan en waarborg je de privacy wanneer het nodig is. Je maakt je ramen transparant of ondoorzichtig met slechts één druk op de knop. Ontdek de mogelijkheden voor jouw kantoorpand.

PDLC Off

Wat voor anti inkijk folie gebruiken wij?

Bij Smart Folie® maken we gebruik van een hele hoge kwaliteit anti inkijk folie - ook wel aan/uit folie genoemd. Deze folie noemen we ook wel PDLC Folie. De folie is een soort verbeterde versie van lamellen. Door middel van elektriciteit stroompjes kan de folie veranderen van transparant naar ondoorzichtig en terug. Net zoals je lamellen open en dicht kunt draaien. Deze stroompjes zijn eenvoudig te bedienen met één knop de afstandsbediening of wandschakelaar. Op die manier bepaal je zelf op welke moment transparantie of privacy gewenst is.

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Two Wrap

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

DPD
Volvo
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PSV
Ziggo Dome
Campina
PDLC Off

Aan en uit folie voor bedrijven

Op zoek naar aan/uit folie voor jouw kantoorpand? Smart Folie® levert al jaren PDLC Folie aan verschillende bedrijven. Zo hebben we al PDLC Folie geleverd aan grote organisaties zoals de Ziggo Dome, Heineken Experience en Brussel Airport. Maar ook kleinere organisaties helpen we graag verder. Benieuwd naar het resultaat van de bovenstaande projecten. Op onze projecten pagina zie je een mooi overzicht van het resultaat bij verschillende projecten.

 

Voordelen PDLC folie

PDLC Folie is hét ideale anti-inkijk folie. Naast het feit dat je het folie doorzichtig en ondoorzichtig kan maken wanneer je het zelf wil, zitten er nog meer voordelen aan ons folie. Zo heeft ons folie de hoogst haalbare transparantie (87%) en de laagste haze van (3%). Ook heeft ons PDLC Folie een kijkhoek van maar liefst 160 graden. Wij zijn zeer overtuigd van de kwaliteit van ons folie. Daarom bieden wij 5 jaar garantie.

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Anti inkijk folie op maat

Bij Smart Folie® leveren we altijd anti inkijk folie op maat. Geïnteresseerd in onze anti inkijk folie? Via onze calculator vul je eenvoudig in hoeveel folie je nodig denkt te hebben. Vervolgens ontvang je een offerte op maat voor het anti inkijk folie. Deze offerte ontvang je altijd van een dealer bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over onze folie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via info@smart-folie.nl of telefonisch op +31 (0)76 205 5174.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef alstublieft een geldig email adres!
Typ je bericht!
Top