Smart Folie is uitgegroeid tot een bedrijf met gerenommeerde dealers in Nederland en België en hebben we tal van mooie samenwerkingen en projecten op onze naam staan. Met alle technische kennis in eigen huis en een eigen productie-omgeving leveren we hoogwaardige producten binnen een snelle leveringstermijn.

About Smart Folie

Smart Folie is ontstaan door de zoektocht van eigenaar Zekria Samad naar innovatieve oplossingen in de signing/reclamewereld. Met een achtergrond in onder andere metaaltechniek, IT, webdesign en vele jaren werkervaring bij een groot signingbedrijf koos hij er in 2014 voor om zijn eigen weg te volgen. Gedreven door passie voor het vak, nieuwsgierig en altijd op zoek naar de nieuwste en beste toepassingen op het gebied van reclame, projectinrichting en signing richtte hij zijn eigen bedrijf op en lanceerde in 2017 het huidige product Smart Folie.

Onze Partners

Smart Folie verkoopt wereldwijd haar technologieën. Zowel in Nederland als in het buitenland. Dit bereiken wij bij Smart Folie door producten te importeren als te exporteren.
Wij hebben een nauw samenwerkingsverband met onze leveranciers, in samenwerking met onze leveranciers implementeren wij de nieuwste technologieën die wij bij Smart Folie ontwikkelen. Zo worden bijvoorbeeld onze hardwarecomponenten die wij bij Smart Folie ontwikkeld hebben, geïmplementeerd in onze demoboxen door de fabrikanten/leveranciers. De nieuwste algoritmes die onze R&D afdeling bij Smart Folie ontwikkelen, delen we met onze leveranciers waardoor er bij ieder eindproduct dezelfde kwaliteit als functionaliteit verwacht mag worden.
Samen staan we sterk is een gewaardeerd motto binnen Smart Folie.

Onze filosofie

Bij Smart Folie zetten we de klant voorop en werken we vanuit het ‘first time right’ principe. Omdat we vinden dat onze klanten de beste kwaliteit verdienen en het de eerste keer direct goed moet zijn. Om dit te bereiken, doorlopen we als team een stappenplan dat er als volgt uitziet:

1

Ontwikkeling in eigenbeheer

2

We hebben altijd persoonlijk contact met onze opdrachtgever/dealer en nemen de klantwensen uitgebreid door.

3

Er vindt een uitgebreide kwaliteitscheck plaats.

4

De folie wordt vervolgens op onze eigen locatie geproduceerd en op maat gesneden.

5

We werken alleen met gecertificeerde, opgeleide dealers.

6

De folie wordt met de grootste zorg gemonteerd door de betreffende dealer.

Dit 6-stappenplan vormt een solide basis voor onze werkwijze waardoor we een effectief proces en eindoplossing kunnen garanderen. Binnen onze bedrijfsfilosofie staat een tevreden klant op nummer een. Tevreden door een optimale ontzorging én tevreden door het dagelijkse comfort en gemak in gebruik.

Onze ambitie

Wij staan nooit stil en zijn altijd bezig met de dag van morgen. Verder denken dan de gebaande paden en hierin vooruitlopen door het bedenken van innovatieve oplossingen is wat ons hart sneller doet kloppen. Onze ambitie is het continu verbeteren van de beleving en de inrichting/signing hierop te laten aansluiten.
Binnen ons team hebben we een Smart Folie Academy opgericht. Zo zorgen we ervoor dat onze bedrijfsfilosofie breed uitgedragen wordt en alle dealers conform de gestelde eisen werken. Daarnaast streven we ernaar om uit te groeien tot een internationale, innovatieve speler op het gebied van folie-toepassingen en blijven we iedere dag vol energie werken aan alle mooie projecten!