Over ons

SMART FOLIE BRENGT DE BELEVING VAN DE TOEKOMST DICHTERBIJ

Smart Folie® is in 2017 opgericht door eigenaar Zekria Samad en is ontstaan uit passie voor innovatieve oplossingen. Met een achtergrond in onder andere metaaltechniek, IT, webdesign en vele jaren werkervaring bij een groot signing bedrijf koos hij er in 2014 voor om zijn eigen weg te volgen. Na een aantal jaar een succesvol signing bedrijf te hebben gehad is Smart Folie® inmiddels al 7 jaar een feit.

Smart Folie is uitgegroeid tot een bedrijf met gerenommeerde dealers in Nederland en België en hebben we tal van mooie samenwerkingen en projecten op onze naam staan. Met alle technische kennis in eigen huis en een eigen productie-omgeving leveren we hoogwaardige producten binnen een snelle leveringstermijn.

6 Stappen filosofie

Bij Smart Folie zetten we de klant voorop en werken we vanuit het 'first time right' principe. Omdat we vinden dat onze klanten de beste kwaliteit verdienen en het de eerste keer direct goed moet zijn. Om dit te bereiken, doorlopen we als team een stappenplan dat er als volgt uitziet:

1. Productie & R&D

Ontwikkeling in eigen beheer

2. Contact

We hebben altijd persoonlijk contact met onze opdrachtgever/dealer en nemen de klantwensen uitgebreid door

3. Check

Er vindt een uitgebreide kwaliteitscheck plaats

Smart Folie Landkaart Nederland

4. Nederlandse productie

De folie wordt vervolgens op onze eigen locatie geproduceerd en op maat gesneden

5. Dealers / Partners

We werken met gecertificeerde, opgeleide Smart Folie® dealers en partners

6. Garantie & Service

Omdat wij 100% achter de kwaliteit van onze folie staat geeft Smart Folie® als een van de weinige in de markt een garantie van 5 jaar.

Dit 6-stappenplan vormt een solide basis voor onze werkwijze waardoor we een effectief proces en eindresultaat kunnen garanderen. Binnen onze bedrijfsfilosofie staat één tevreden klant op nummer een. Tevreden door een optimale ontzorging én tevreden door het dagelijkse comfort en gemak in gebruik.

Onderscheidend

Smart Folie® onderscheidt zich van de concurrentie door onze jarenlange specialisatie in Smart Folie/PDLC Folie. Met onze folie, eventueel in combinatie met onze Smart Box, maak je multifunctioneel gebruik van ramen en glas.

Vernieuwend

Onze PDLC Folie is niet enkel een praktische oplossing maar vormt ook de basis voor eindeloze creatieve mogelijkheden. Met onze Smart Box brengen we onze folie tot leven en maak je een eyecatcher van je bedrijf of winkel.

Toegankelijk

Onze producten zijn toepasbaar voor veel uiteenlopende doeleinden en geschikt voor allerlei locaties, situaties. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord!

Een kijkje achter de schermen

Bekijk deze korte video om te zien hoe wij werken

2000+

Gemiddelde voorraad

500+

Transformators

5

Gemiddelde levertijd

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Live Statics

74

Smart Folie Professionals

890

Aantal Aanvragen

41

Aantal Producten

3967

AaVerkochtental PDLC Folie

Team 🦾

Zekria Samad

Founder & CEO

Yordi Briedé

Principal Consultant

Xavier van Dinter

Operationeel manager

Marlotte Nijhoff

Facilitair Medewerker

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Top