Branche

Archictecten

Architecten

Als architect weet je dat de keuze van materialen en technologieën een cruciale rol speelt bij de realisatie van een project. De folie van Smart Folie® biedt veel voordelen die het een populaire keuzen maken in de architectuur- en bouwsector.

Lees Meer
Aannemer

Aannemer / Bouwbedrijven

Als aannemer wil je een folie die je projecten een meerwaarde geeft. Smart Folie® is een folie die je gemakkelijk kunt aanbrengen op verschillende oppervlakken. De folie verandert van transparantie met een druk op de knop. Zo kun je de sfeer, privacy en energie-efficiëntie van je projecten aanpassen. Smart Folie® is een slimme keuze voor aannemers die innovatief en duurzaam willen bouwen.

Lees Meer
Kantoorinrichters

Kantoorinrichters

Smart Folie® is een folie die je kantoorruimtes een nieuwe dimensie geeft. De folie maakt het mogelijk om de glazen wanden van je kantoor te veranderen van doorzichtig naar ondoorzichtig. Zo kun je de privacy, het licht en de uitstraling van je kantoorruimtes aanpassen aan je wensen. Smart Folie® is een folie die je kantoorinrichting flexibel en modern maakt.

Lees Meer
ProjectManagers

Projectmanagers

Smart Folie® is een folie die je projecten een unieke touch geeft. De folie laat je toe om de eigenschappen van de glazen oppervlakken van je projecten te veranderen met een simpele schakelaar. De folie kan van transparantie, naar ondoorzichtig veranderen, afhankelijk van je behoeften. Zo kun je de functionaliteit, het comfort en de esthetiek van je projecten optimaliseren. Smart Folie® is een folie die je projectmanagement makkelijker en efficiënter maakt.

Lees Meer
Glaszetter

Afbouw

Als afbouwbedrijf wil je een stapje extra zetten voor je klanten. Dat betekent ook meedenken aan privacy en advies over de glazen + accessoires. Daarom is het goed om te weten wat de mogelijkheden zijn van Smart Folie® voor bedrijven.

Lees Meer
Signmaker

SignBedrijven

Als signbedrijf wil je gebruik maken van de laatste technologie. Denk aan onze moderne oplossing voor privacy bij bedrijven. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor een partnership. Smart Folie® biedt een innovatieve oplossing om glazen wanden, ramen en deuren te upgraden. De slimme folie wordt geïnstalleerd en biedt privacy wanneer het nodig is. Met onze folie hoef je geen nieuwe glazen te plaatsen, de folie kan direct op de bestaande ramen geïnstalleerd worden. Ideaal dus als extra innovatieve oplossing voor de glazen bij jouw klanten.

Lees Meer
Top