Projectmanagers

Als projectmanager werk je vaak met een bestaand plan dat uitgewerkt is. Dat betekent niet dat er geen ruimte meer is voor verbetering of suggesties. Als projectmanager is het jouw taak om proactief (kleine) verbeteringen door te voeren aan het projectplan van de kantoorinrichting. Het is daarom goed om te weten wat de mogelijkheden zijn van Smart Folie® voor bedrijven. Enkele voorbeelden van branches waar onze slimme folie al gebruikt wordt:

  • Gezondheidsinstellingen
  • Overheidsinstellingen
  • Gemeentehuizen
  • Gedeelde bedrijfsgebouwen
  • Logistieke centra
  • Vluchthavens

Innovatieve oplossing

Smart Folie® biedt projectmanagers voor inrichting een innovatieve oplossing om glazen wanden, ramen en deuren te upgraden. De slimme folie kan eenvoudig worden geïnstalleerd en biedt privacy wanneer het nodig is. Met onze folie hoef je geen glazen te vervangen, de folie kan direct op de bestaande ramen geïnstalleerd worden. ideaal dus als extra innovatieve oplossing voor het bestaande inrichtingsproject.

 

Dark

White

pdlc_white

De donkere variant biedt een hogere mate van privacy wanneer het is ingeschakeld (ondoorzichtig).

Bij gebruik in ruimtes met projecties of digitale schermen kan de donkere variant helpen om het contrast van het beeld te verhogen, wat leidt tot een betere kijkervaring.

Voor diegenen die een strakker, moderner design prefereren, kan de donkere variant meer passend zijn.

Het kan helpen om de hoeveelheid ongewenst licht in een ruimte te verminderen.

Kan helpen bij het blokkeren van UV-stralen, waardoor het interieur beschermd wordt tegen verkleuring.

Wanneer het is uitgeschakeld (transparant), kan het meer natuurlijk licht doorlaten, wat de ruimte helder en uitnodigend kan maken.

Het kan gemakkelijker worden geïntegreerd in lichtere interieurs zonder dat het te dominant aanwezig is.

De overgang van transparant naar ondoorzichtig kan subtieler en minder opvallend zijn.

Helpt om de perfecte balans van licht in de ruimte te behouden, wat kan bijdragen aan welzijn en productiviteit.

Perfect voor situaties waar volledige verduistering niet nodig is, maar waar wel enige mate van privacy of lichtfiltering gewenst is.

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Beambrothers

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten
PDLC Off

Kostenefficiëntie en privacy

Smart Folie® is een kostenefficiënte oplossing voor het upgraden van bestaande glazen wanden, ramen en deuren. Het kan worden aangebracht zonder dat hiervoor extra materialen of gereedschap nodig zijn. De installatiekosten zijn daardoor laag. Als projectmanager is privacy een belangrijk thema dat gewaarborgd moet worden. Dit is niet altijd gemakkelijk omdat een open sfeer ook een belangrijke prioriteit is. Gelukkig heeft Smart Folie® de ideale oplossing. Onze PDLC folie zorgt voor transparantie wanneer dit mogelijk is en privacy wanneer het nodig is. Met één druk op de knop schakel je om van transparant naar ondoorzichtig. Alles via elektrische geleiding binnen de PDLC folie.

 

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

DPD
Volvo
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PSV
Ziggo Dome
Campina

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Kies voor Smart Folie®

Als projectmanager moet je aan alle wensen van jouw opdrachtgever kunnen voldoen. We komen graag met je in contact om een relatie op te bouwen. Geheel vrijblijvend kunnen we langskomen of nodigen we je uit op onze locatie om het te hebben over alle mogelijkheden van Smart Folie® voor jouw opdrachtgevers. Laat een berichtje achter via onze contactpagina met een kleine toelichting. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Top