Projectmanagers

van Smart Folie®

Als projectmanager werk je vaak met een bestaand plan dat uitgewerkt is. Dat betekent niet dat er geen ruimte meer is voor verbetering of suggesties. Als projectmanager is het jouw taak om proactief (kleine) verbeteringen door te voeren aan het projectplan van de kantoorinrichting. Het is daarom goed om te weten wat de mogelijkheden zijn van Smart Folie® voor bedrijven. Enkele voorbeelden van branches waar onze slimme folie al gebruikt wordt:

  • Gezondheidsinstellingen
  • Overheidsinstellingen
  • Gemeentehuizen
  • Gedeelde bedrijfsgebouwen
  • Logistieke centra
  • Vluchthavens
PDLC Off

Innovatieve oplossing

Smart Folie® biedt projectmanagers voor inrichting een innovatieve oplossing om glazen wanden, ramen en deuren te upgraden. De slimme folie kan eenvoudig worden geïnstalleerd en biedt privacy wanneer het nodig is. Met onze folie hoef je geen glazen te vervangen, de folie kan direct op de bestaande ramen geïnstalleerd worden. ideaal dus als extra innovatieve oplossing voor het bestaande inrichtingsproject.

 

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Two Wrap

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

DPD
Volvo
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PSV
Ziggo Dome
Campina
PDLC Off

Kostenefficiëntie en privacy

Smart Folie® is een kostenefficiënte oplossing voor het upgraden van bestaande glazen wanden, ramen en deuren. Het kan worden aangebracht zonder dat hiervoor extra materialen of gereedschap nodig zijn. De installatiekosten zijn daardoor laag. Als projectmanager is privacy een belangrijk thema dat gewaarborgd moet worden. Dit is niet altijd gemakkelijk omdat een open sfeer ook een belangrijke prioriteit is. Gelukkig heeft Smart Folie® de ideale oplossing. Onze PDLC folie zorgt voor transparantie wanneer dit mogelijk is en privacy wanneer het nodig is. Met één druk op de knop schakel je om van transparant naar ondoorzichtig. Alles via elektrische geleiding binnen de PDLC folie.

 

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Kies voor Smart Folie®

Als projectmanager moet je aan alle wensen van jouw opdrachtgever kunnen voldoen. We komen graag met je in contact om een relatie op te bouwen. Geheel vrijblijvend kunnen we langskomen of nodigen we je uit op onze locatie om het te hebben over alle mogelijkheden van Smart Folie® voor jouw opdrachtgevers. Laat een berichtje achter via onze contactpagina met een kleine toelichting. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef alstublieft een geldig email adres!
Typ je bericht!
Top