Smart Folie prijzen

Vele kantoren en bedrijven in Nederland hebben ruimtes met glaswanden. Open en vertrouwelijk, maar ook een gebrek aan privacy. Om dit probleem te verhelpen, is er Smart Folie. Een uniek folie, dat ook wel Polymer Dispersed Liquid Crystal, Privacy Folie of PDLC Film Folie wordt genoemd. Smart Folie is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. De folie kan gemakkelijk door u worden bediend met een knop of schakelaar. Zo bepaalt u zelf uw privacy. Smart Folie is dus slim én voordelig in prijs!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ruimtes met glaswanden staan voor openheid en eerlijkheid. Maar tonen ook een gebrek aan privacy. Daarom is er Smart Folie ontworpen.


Mail us

info@smart-folie.nl

Vind Dealer

Dealer

Call us

+31 (0)76 205 5174

Smart Folie prijs

De kostprijs voor Smart Folie is ongeveer € 250 per per vierkante meter, daarnaast komen nog transformator en montage kosten bij. De kostprijs voor Smart Glas is iets duurder € 1300 per per vierkante meter. Twee lagen gelamineerd glas met daartussen een gel-laag PDLC. Met een schakelaar zet u het glas aan en verandert het van ondoorzichtig naar doorschijnend.
Het grootste verschil tussen Smart Folie en Smart Glas is de prijs. Smart Glas is drie keer zo duur als Smart Folie, dat komt door het materiaal, transport en de montage.

Smart Folie prijs indicator

Smart Folie is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. De folie kan gemakkelijk door u worden bediend met een knop of schakelaar. Zo bepaalt u zelf uw privacy. Smart Folie is dus slim én voordelig in prijs!


Smart Folie Calculator

Bereken uw smart folie prijs

Mail

Mail uw aanvraag door naar ons!

Privacy Glas

Experts denken dat Smart (Privacy) Glas in de toekomst gaat verdwijnen. Smart (Privacy) Folie is duurzamer, flexibel en goedkoper in prijs. Een zelfklevende Privacy Folie. De folie is mat en verandert door laagspanning naar transparant. Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op met Smart Folie. Particulieren kunnen terecht bij onze officiële verdelers.


10 voordelen van PDLC Film Folie

Dat PDLC Film Folie vele toepassingen kent, mag duidelijk zijn. Kantoren, ziekenhuizen, scholen, loketten, ramen en panelen zijn al ingericht met gebruikmaking van PDLC Film Folie.

- Flexibel en kan eenvoudig ter plaatse bijgesneden worden.
- Aanschaf stukken voordelig en ongeveer een kwart van de prijs van smartglas.
- Het is hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Het is stofvrij en daardoor anti-allergisch.
- Is niet onderhevig aan interieur trends en door het neutrale uiterlijk tijdloos.
- Het is eenvoudig te verwijderen zonder het glas te beschadigen.
- Flexibel en daardoor in diverse vormen en formaten toe te passen.
- Makkelijk ter plaatse bij te snijden zodat het precies past.
- Ook toe te passen op slechts een deel van het oppervlak.
- Geen hoge transportkosten omdat het makkelijk te verzenden is.
- Duurzaam, dus goed voor het milieu.

PDLC Film Folie van Smart Folie is de leidende technische groothandel gespecialiseerd in hoogwaardig privacyfolie en is altijd bezig met innovaties en veranderingen ter verbetering van haar producten.