Prijs

van Smart Folie®

Vele kantoren en bedrijven in Nederland hebben ruimtes met glaswanden. Open en vertrouwelijk, maar ook een gebrek aan privacy. Om dit probleem te verhelpen, is er Smart Folie®. Een uniek folie, dat ook wel Polymer Dispersed Liquid Crystal, Privacy Folie of PDLC Film Folie wordt genoemd. Smart Folie® is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. De folie kan gemakkelijk door u worden bediend met een knop of schakelaar. Zo bepaalt u zelf uw privacy. Smart Folie® is dus slim én voordelig in prijs!

PDLC Off

Smart Folie en Smart Glas prijs

De kostprijs voor Smart Folie is ongeveer € 250 per per vierkante meter, daarnaast komen nog transformator en montage kosten bij. De kostprijs voor Smart Glas is iets duurder € 1300 per per vierkante meter. Twee lagen gelamineerd glas met daartussen een gel-laag PDLC. Met een schakelaar zet u het glas aan en verandert het van ondoorzichtig naar doorschijnend. Het grootste verschil tussen Smart Folie en Smart Glas is de prijs. Smart Glas is drie keer zo duur als Smart Folie®, dat komt door het materiaal, transport en de montage.

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Two Wrap

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

Campina
DPD
Volvo
PSV
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Ziggo Dome
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PDLC Off

Privacy Glas

Experts denken dat Smart (Privacy) Glas in de toekomst gaat verdwijnen. Smart (Privacy) Folie is duurzamer, flexibel en goedkoper in prijs. Een zelfklevende Privacy Folie. De folie is mat en verandert door laagspanning naar transparant. Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op met Smart Folie®. Particulieren kunnen terecht bij onze officiële verdelers.

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Locaties

Dat PDLC Film Folie vele toepassingen kent, mag duidelijk zijn. Kantoren, ziekenhuizen, scholen, loketten, ramen en panelen zijn al ingericht met gebruikmaking van PDLC Film Folie.

- Flexibel en kan eenvoudig ter plaatse bijgesneden worden.

- Aanschaf stukken voordelig en ongeveer een kwart van de prijs van smartglas.

- Het is hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Het is stofvrij en daardoor anti-allergisch.

- Is niet onderhevig aan interieur trends en door het neutrale uiterlijk tijdloos.

- Het is eenvoudig te verwijderen zonder het glas te beschadigen.

- Flexibel en daardoor in diverse vormen en formaten toe te passen.

- Makkelijk ter plaatse bij te snijden zodat het precies past.

- Ook toe te passen op slechts een deel van het oppervlak.

- Geen hoge transportkosten omdat het makkelijk te verzenden is.

- Duurzaam, dus goed voor het milieu. PDLC Film Folie van Smart Folie is de leidende technische groothandel gespecialiseerd in hoogwaardig privacyfolie en is altijd bezig met innovaties en veranderingen ter verbetering van haar producten.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef alstublieft een geldig email adres!
Typ je bericht!
Top