Meer informatie over de prijs

van Smart Folie®

Veel kantoren en bedrijven in Nederland hebben ruimtes met glaswanden. Open en vertrouwelijk, maar ook een gebrek aan privacy. Om dit probleem te verhelpen is er Smart Folie®. Een uniek folie, dat ook wel Polymer Dispersed Liquid Crystal, Privacy Folie of PDLC Film Folie wordt genoemd. Smart Folie® is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. De folie kan gemakkelijk worden bediend met een knop of schakelaar. Zo bepaal jij de privacy. Smart Folie® is dus slim én voordelig in prijs!

PDLC Off

Smart Folie® prijs

De prijs van Smart Folie® varieert ongeveer tussen de €250 en €280 per vierkante meter, afhankelijk van de kleur van het folie. Hierbij moeten nog kosten voor de transformator en montage worden meegerekend. Aan de andere kant is de prijs voor Smart Glas hoger en bedraagt ongeveer €1300 of meer per vierkante meter.

Om deze reden is Smart Folie® een betaalbare en slimme keuze voor je bedrijf en je portemonnee, aangezien je kantoorruimtes met glaswanden al aanwezig zijn en het niet nodig is om ze volledig te vervangen. Dankzij Smart Folie® hoef je namelijk geen hele glaswanden te vervangen, maar kun je een laag slimme folie over het glas plaatsen en is het direct gereed voor gebruik.

Als je de kosten van jouw project wilt weten, maak dan gebruik van onze handige calculator.

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Two Wrap

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

DPD
Volvo
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PSV
Ziggo Dome
Campina
PDLC Off

Privacy Glas prijs

Experts denken dat Smart/Privacy Glas in de toekomst gaat verdwijnen. Smart (Privacy) Folie is duurzamer, flexibel en goedkoper in prijs. Privacy glas heeft twee lagen gelamineerd glas met daartussen een gel-laag PDLC. Met een schakelaar zet je het glas aan en verandert het van ondoorzichtig naar doorschijnend. Het grootste verschil tussen Smart Folie en Smart Glas is de prijs. Smart Glas is drie keer zo duur als Smart Folie®, dat komt door het materiaal, transport en de montage. Je betaalt meer dan € 1300 per m². Een behoorlijk prijskaartje als je het vergelijkt me de prijs van privacy folie (vanaf € 250 per m²).

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Locaties

Dat PDLC Film Folie vele toepassingen kent, mag duidelijk zijn. Kantoren, ziekenhuizen, scholen, loketten, ramen en panelen zijn al ingericht met gebruikmaking van PDLC Film Folie. De folie is flexibel en kan eenvoudig ter plaatse bijgesneden worden. De aanschaf is voordeliger en ongeveer een kwart van de prijs van smart glas. Daarbij is het hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Het is stofvrij en daardoor anti allergisch.

Smart Folie is tijdloos en flexibel. Daardoor is het in diverse vormen en formaten toe te passen. Mocht je het willen vervangen dan is het eenvoudig te verwijderen zonder het glas te beschadigen. De transportkosten zijn laag omdat het makkelijk te verzenden is. Smart Folie® is duurzaam, dus goed voor het milieu.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef alstublieft een geldig email adres!
Typ je bericht!
Top