Raamfolie voor op kantoor

van Smart Folie®

Ben jij op zoek naar raamfolie voor je kantoor? Dan heeft Smart Folie® de oplossing voor jou. Het raamfolie van Smart Folie kun je met één druk op de knop aan en uitzetten. Zo zorg je voor voldoende licht in je kantoor, en kun je de privacy garanderen met het raamfolie als dit nodig is. Door de Polymer Dispersed Liquid Crystal zijn wij in staat om het raamfolie onder stroom te zetten. Wanneer de stroom er op staat, en de folie dus ‘aan’ staat, verandert het van doorzichtig naar ondoorzichtig. Hierdoor kan er niemand meer ongevraagd meekijken tijdens jouw vergaderingen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw kantoorpand.

PDLC Off

Waarom Smart Folie®?

Smart Folie® biedt je het raamfolie van de toekomst. Als organisatie wil je transparantie uitstralen. Dit kan ten kosten gaan van de privacy van de medewerkers binnen een bedrijf. Doordat je dit unieke folie aan en uit kunt zetten, heb je het beste van 2 werelden. Als je behoefte hebt aan privacy zet je het raamfolie aan en wanneer je transparantie wilt uitstralen zet je het raamfolie weer uit. Zo bewaak je de privacy van je medewerkers en straal je transparantie uit.

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Two Wrap

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

DPD
Volvo
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PSV
Ziggo Dome
Campina
PDLC Off

Raamfolie voor op je kantoor

Raamfolie laten installeren in je kantoor? Al veel bedrijven gingen je voor. Wij hebben onze raamfolie geplaatst bij bedrijven zoals: Brussel airport, Volvo en DPD. Benieuwd welke bedrijven we nog meer hebben voorzien van onze folie? Bekijk dan hier een overzicht van de projecten die Smart Folie® heeft uitgevoerd. Naast deze grote organisaties plaatsen we ook voor kleinere organisaties dit slimme folie.

 

PDLC Folie

Het raamfolie wat we leveren noemen we ook wel PDLC Folie. Het PDLC Folie is van zeer hoge kwaliteit. Het folie heeft de hoogst haalbare transparantie en de zo laag mogelijkste HAZE. Omdat wij dusdanig zeker zijn over de kwaliteit van deze folie, bieden we maar liefst 5 jaar garantie. Ga ook mee met de tijd en laat een van de dealers bij jou in de buurt dit innovatieve folie plaatsen.

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Bereken de prijs

Geïnteresseerd in raamfolie voor op je kantoor? Bereken dan de kosten eenvoudig via onze calculator. Vul in hoeveel folie je nodig denkt te hebben en ontvang een offerte van een dealer bij jou in de buurt. Heb nog vragen over onze raamfolie? Neem dan gerust contact met ons. Onze experts helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via info@smart-folie.nl of telefonisch op +31 (076) 205 5174.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef alstublieft een geldig email adres!
Typ je bericht!
Top