De verschillen tussen Switchfoil en Smart Folie®

van Smart Folie®

Ben je aan het oriënteren welke slimme folie het meest geschikt is voor jouw project? Dat kunnen we goed begrijpen. Het kiezen uit een slimme folie leverancier kan een complexe beslissing zijn. We helpen je graag bij het inzichtelijk maken van de verschillen tussen PDLC folie van een partij zoals Switchfoil en de PDLC folie van Smart Folie®. In dit artikel zetten we de belangrijkste verschillen tussen de slimme folie van Smart Folie® en algemene PDLC folie op een rijtje.

PDLC Off

Levensduur

Over het algemeen heeft PDLC folie een levensduur heeft van ongeveer 80.000 uur. De slimme folie van Smart Folie® daarentegen heeft een levensduur 90.000 uur. Dit komt neer op een levensduur van ongeveer 9 tot 10 jaar.

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Two Wrap

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

DPD
Volvo
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PSV
Ziggo Dome
Campina
PDLC Off

Garantie

Al je gaat beslissen over een slimme folie leverancier, let dan goed op de manier waarop de garantie is geregeld. Er zijn veel partijen die slechts één jaar garantie bieden. Als een partij wel 5 jaar garantie geeft is het belangrijk om ook de algemene voorwaarden goed te controleren. Hierin staat vaak geschreven dat de garantie niet geldig is als de beschermfolie aan één van de zijden niet meer aanwezig is of er vanaf is geweest. Dit kom er op neer dat je geen garantie meer hebt op het moment dat je het product wil gebruiken zonder de beschermfolie.

 

Bij Smart Folie® krijg je uiteraard wel nog steeds 5 jaar garantie als je het beschermfolie van het PDLC folie hebt gehaald. Dit kunnen wij doen omdat wij 100% vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze folie.

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Specialisatie

Smart Folie® is al ruim 6 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van PDLC folie. Doordat we al deze tijd volledig hebben gefocust op dit type folie beschikken we over veel ervaring en productkennis. Veel andere leveranciers zijn ook nog bezig met andere soorten folie. 

 

Ontdek zelf het verschil

Ben je benieuwd naar het grote verschil tussen de kwaliteit van de folies? Stuur gerust een sample van een partij naar ons op. We zullen de folie dan gratis voor je testen. Zo ben jij je direct goed bewust van wat voor folie je koopt. Vul het onderstaande formulier in en stuur je sample op naar: Neerloopweg 6, 4814 BR Breda.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef alstublieft een geldig email adres!
Typ je bericht!
Top