Duurzaamheid van Smart Glas Folie

De folie wordt door ons op maat gesneden en kan eenvoudig verstuurd worden. Dit bespaart transportkosten en milieu. Doordat de folie geen slijtage vertoond, gaat het jaren mee en blijft het er goed uitzien.
Het folie verkleurt niet en is stootvast.
Smart Folie is de leidende technische groothandel gespecialiseerd in hoogwaardig privacyfolie en is altijd bezig met innovaties en veranderingen ter verbetering van haar producten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ruimtes met glaswanden staan voor openheid en eerlijkheid. Maar tonen ook een gebrek aan privacy. Daarom is er Smart Folie ontworpen.


Mail us

info@smart-folie.nl

Vind Dealer

Dealer

Call us

+31 (0)76 205 5174

Smart Glas Folie: de slimme oplossing bij behoefte aan privacy

De folie tovert een glazen wand, raam of glaspaneel om tot een ondoorschijnend oppervlak. Smart Glas Folie (ofwel Smart Folie) is een technologische oplossing waardoor scheidingswanden, roomdividers en gordijnen overbodig worden gemaakt.

Smart Folie prijs indicator

Smart Folie is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. De folie kan gemakkelijk door u worden bediend met een knop of schakelaar. Zo bepaalt u zelf uw privacy. Smart Folie is dus slim én voordelig in prijs!


Smart Folie Calculator

Bereken uw smart folie prijs

Mail

Mail uw aanvraag door naar ons!

Hoe werkt het?

De folie bestaat uit een stevige, krasvrije en waterdichte folie dat is bekleed met een laag vloeibare kristallen: Polymer Dispersed Liquid Crystal (PDLC). Dit folie kan op maat worden gesneden en op een raam of glaspaneel worden geplakt.
Smart Glas Folie kan worden aangesloten op het lichtnet en daardoor worden elektrische stroompjes door deze kristallen gestuurd. Onder invloed van stroom veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. Met behulp van de schakelaar zet je het Smart Glas Folie weer uit en zal het weer in zijn oorspronkelijk staat terugkeren.


De slimme inzet van Smart Folie

De folie kent veel voordelen ten opzichte van andere traditionele oplossingen zoals gordijnen, lamellen, vitrages etc.
- Het is hygiënisch, anti-allergisch en eenvoudig schoon te houden.
- Smart Glas Folie is niet onderhevig aan interieurtrends of gebonden aan kleuren of materalen die in het interieur gebruikt worden.
- Het is neutraal en past daardoor altijd en overal.
- Het is eenvoudig te verwijderen zonder het glas te beschadigen.
- Flexibel en daardoor in diverse vormen en formaten toe te passen.
- Ook toe te passen op bijvoorbeeld de helft van het totale oppervlak.