Meer privacy: Schakelbaar glas of Smart Folie?

Schakelbaar glas en Smart Folie zijn verschillende producten, maar met hetzelfde resultaat. Dankzij schakelbaar glas én Smart Folie krijgt u in uw glazen kantoor met slechts een druk op de knop meer privacy. De glazen wanden veranderen van transparant naar ondoorzichtig. Handig voor als u belangrijke klanten ontvangt die meer beslotenheid wensen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ruimtes met glaswanden staan voor openheid en eerlijkheid. Maar tonen ook een gebrek aan privacy. Daarom is er Smart Folie ontworpen.


Mail us

info@smart-folie.nl

Vind Dealer

Dealer

Call us

+31 (0)76 205 5174

Hoe werkt schakelbaar glas

Schakelbaar glas is doorzichtig wanneer er elektriciteit door de PDLC folie heenloopt. Het schakelbare glas is ondoorzichtig wanneer het uitgeschakeld is. Tussen de lagen zitten vloeibare kristaldelen die zichzelf onder invloed van elektriciteit opnieuw positioneren. De elektra wordt verwerkt aan de rand van het oppervlak. De aansturing gaat met een afstandsbediening of wandschakelaar.

Smart Folie prijs indicator

Smart Folie is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. De folie kan gemakkelijk door u worden bediend met een knop of schakelaar. Zo bepaalt u zelf uw privacy. Smart Folie is dus slim én voordelig in prijs!


Smart Folie Calculator

Bereken uw smart folie prijs

Mail

Mail uw aanvraag door naar ons!

Smart Folie: duurzamer en goedkoper

Smart Folie is duurzamer, flexibeler en goedkoper dan schakelbaar glas. Het is de meest innovatieve ontwikkeling in geblindeerd glas. Smart Folie is van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes door deze kristallen te sturen, veranderen ze van ondoorzichtig naar transparant en andersom.


De voordelen van Privacy Folie

- Het is hygiënisch, antiallergisch en eenvoudig schoon te houden
- In diverse vormen en formaten toe te passen
- Werkt op elektriciteit
- Op maat gesneden en kan gemakkelijk bijgesneden worden op locatie
- Eenvoudige, milieuvriendelijke en kostenbesparende bezorging
- Kan gemakkelijk verwijderd worden
- Glaswand kan tevens gebruikt worden als projectiescherm
- Dé groothandel in Smart Folie