Raamfolie

van Smart Folie®

Ben jij op zoek naar op maat gemaakte raamfolie voor een bedrijfspand? Dan ben je bij Smart Folie® aan het juiste adres. Wij leveren raamfolie die je met een druk op de knop volledig transparant of ondoorzichtig kan maken. Met het raamfolie van Smart Folie® heb je veel natuurlijk licht in je kantoor zonder dat dit ten koste gaat van de privacy. Benieuwd of we deze raamfolie ook voor jouw kantoor kunnen leveren? Smart Folie® levert altijd alle raamfolie op maat. Zo kunnen we alle ramen voorzien van onze raamfolie.

“Transparantie wanneer het kan, privacy wanneer het nodig is”

PDLC Off

PDLC folie

Het raamfolie dat we bij Smart Folie leveren is PDLC Folie. Deze folie werkt zeer eenvoudig en is uitermate gebruiksvriendelijk. Met een druk op de afstandsbediening of wandschakelaar verandert het raamfolie van transparant naar ondoorzichtig of andersom. Daarnaast is de folie zeer neutraal waardoor het altijd en overal past. Ben je benieuwd of het PDLC Folie ook iets voor jouw bedrijfspand is? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder.

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Two Wrap

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

Campina
DPD
Volvo
PSV
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Ziggo Dome
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PDLC Off

Hoge kwaliteit raamfolie kopen

Bij Smart Folie® koop je raamfolie van zeer hoge kwaliteit. Het raamfolie heeft de hoogst haalbare transparantie (87%), de laagste HAZE (3%) en een kijkhoek van maar liefst 160 graden. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze folie. Daarom bieden wij 5 jaar garantie. Al vele organisaties kozen voor het hoge kwaliteit raamfolie van Smart Folie®. Zo hebben wij deze raamfolie al geplaatst bij Volvo, PSV Eindhoven en in de Ziggo Dome. Ben je benieuwd naar deze en andere bedrijven die we geholpen hebben? Bekijk dan al onze verschillende projecten.

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Raamfolie kopen

Geïnteresseerd in het kopen van raamfolie voor jouw kantoorpand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze calculator. In de calculator geef je eenvoudig aan hoeveel raamfolie je nodig denkt te hebben. Vervolgens ontvang je een aantal offertes op maat van dealers bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over het raamfolie van Smart Folie®? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op info@smart-folie.nl of telefonisch op +31 (0)76 205 5174.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef alstublieft een geldig email adres!
Typ je bericht!
Top