Wat is PDLC Folie?

PDLC staat voor: Polymer Dispersed Liquid Crystal. Vrij vertaald: polymeer verspreid vloeibaar kristal. De kristaldeeltjes kunnen onder invloed van elektriciteit van positie veranderen waardoor het oppervlak transparant wordt. Zodra de elektriciteit wordt uitgeschakeld, nemen de kristallen hun oorspronkelijke positie weer in en kun je niet meer door het glas heen kijken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ruimtes met glaswanden staan voor openheid en eerlijkheid. Maar tonen ook een gebrek aan privacy. Daarom is er Smart Folie ontworpen.


Mail us

info@smart-folie.nl

Vind Dealer

Dealer

Call us

+31 (0)76 205 5174

Regelbare privacy van deze tijd

Je ziet het vaak in films: de hoofdcommandant roept een rechercheur op het matje in zijn kantoor en als de discussie uit de hand dreigt te lopen, worden de luxaflex dichtgedraaid.
Niets mis met luxaflex en het bestaat ook al heel wat jaren. Maar dankzij de technologie zijn er inmiddels betere en mooiere oplossingen. PDLC Film Folie kun je ook de hele dag aan/uit zetten en daarmee geniet je regelbare privacy anno nu!

Smart Folie prijs indicator

Smart Folie is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. De folie kan gemakkelijk door u worden bediend met een knop of schakelaar. Zo bepaalt u zelf uw privacy. Smart Folie is dus slim én voordelig in prijs!


Smart Folie Calculator

Bereken uw smart folie prijs

Mail

Mail uw aanvraag door naar ons!

Smart Glas: gelamineerd dubbelglas

Smart Glas bestaat uit twee lagen gelamineerd glas met daartussen een gel-laag PDLC. Door middel van een schakelaar kan het glas aan worden gezet en verandert het glas van ondoorzichtig naar doorschijnend glas. Op het eerste gezicht lijkt het erg op Privacy Folie.


10 voordelen van PDLC Film Folie

Dat PDLC Film Folie vele toepassingen kent, mag duidelijk zijn. Kantoren, ziekenhuizen, scholen, loketten, ramen en panelen zijn al ingericht met gebruikmaking van PDLC Film Folie.

- Flexibel en kan eenvoudig ter plaatse bijgesneden worden.
- Aanschaf stukken voordelig en ongeveer een kwart van de prijs van smartglas.
- Het is hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Het is stofvrij en daardoor anti-allergisch.
- Is niet onderhevig aan interieur trends en door het neutrale uiterlijk tijdloos.
- Het is eenvoudig te verwijderen zonder het glas te beschadigen.
- Flexibel en daardoor in diverse vormen en formaten toe te passen.
- Makkelijk ter plaatse bij te snijden zodat het precies past.
- Ook toe te passen op slechts een deel van het oppervlak.
- Geen hoge transportkosten omdat het makkelijk te verzenden is.
- Duurzaam, dus goed voor het milieu.

PDLC Film Folie van Smart Folie is de leidende technische groothandel gespecialiseerd in hoogwaardig privacyfolie en is altijd bezig met innovaties en veranderingen ter verbetering van haar producten.