PDLC Film Folie: openheid en privacy in één

van Smart Folie®

Met deze film folie heb je openheid en privacy in één. Dat maakt deze film folie ideaal voor kantoorpanden. Met ons PDLC smart film folie straal je transparantie uit en heb je voldoende daglicht in je kantoorpand. Daarnaast is het film folie zeer geschikt voor het waarborgen van de privacy in een kantoorpand. Met één druk op de knop verandert de folie van doorzichtig naar ondoorzichtig. Dat maakt deze film folie zo uniek.

PDLC Off

De lamellen van deze tijd

Wil jouw organisatie met de tijd mee? Dan is deze PDLC Film Folie echt iets voor jou. Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds veel bedrijven die gebruikmaken van lamellen om privacy te kunnen garanderen. Er is niks mis met de functie van lamellen, maar ze zijn vaak niet zo handig en een beetje ouderwets. Gelukkig is de technologie inmiddels zo ver dat er betere en mooiere oplossingen zijn voor de functie van lamellen. Het PDLC film folie heeft vrijwel exact dezelfde functie als lamellen, maar ze zijn vele malen handiger en mooier te verwerken in je kantoorpand.

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Two Wrap

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

DPD
Volvo
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PSV
Ziggo Dome
Campina
PDLC Off

De voordelen van PDLC Smart Film Folie

Dat PDLC Smart Film Folie vele toepassingen kent, mag duidelijk zijn. Verschillende kantoren, ziekenhuizen, scholen, loketten, ramen en panelen zijn al ingericht met deze film folie. Dat is begrijpelijk want deze film folie kent veel verschillende voordelen. De belangrijkst voordelen sommen we voor je op:

  • Het folie is flexibel en kan eenvoudig ter plaatse bijgesneden worden.
  • Aanschaffen van stukken is voordelig en maar een kwart van de prijs van smartglas.
  • Het is hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Het is stofvrij en daardoor ook anti-allergisch.
  • Deze folie is niet aan interieur trends gebonden en door het neutrale uiterlijk tijdloos.
  • Het is eenvoudig te verwijderen zonder het glas te beschadigen.
  • Flexibel en daardoor in diverse vormen en formaten toe te passen.
  • Ook toe te passen op slechts een deel van het oppervlak.
  • Geen hoge transportkosten omdat het relatief eenvoudig te verzenden is.
  • Duurzaam en goed voor het milieu. PDLC Film Folie van Smart Folie® is de leidende technische groothandel die gespecialiseerd is in hoogwaardig privacyfolie. Smart Folie® is altijd bezig met innovaties en veranderingen ter verbetering van haar producten.

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

PDLC film folie bestellen

Wil jij je kantoorpand voorzien van deze film folie? Via onze calculator geef je eenvoudig aan hoeveel folie je nodig denkt te hebben. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte van een aantal dealers bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over de film folie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via info@smart-folie.nl of telefonisch op +31 (076 205 5174.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef alstublieft een geldig email adres!
Typ je bericht!
Top