AVG

van Smart Folie®

In tegenstelling tot wat veel mensen denken speelt de AVG een ontzettend belangrijke rol in ons dagelijks leven. De AVG, ook wel de afkorting voor Algemene verordening gegevensbescherming. Houdt meer in dan alleen het vragen van toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens. Eén van de onderdelen van de AVG waar organisaties en bedrijven aan moeten voldoen is het beschermen van vertrouwelijke en persoonlijke informatie. Het mag namelijk niet de bedoeling zijn dat bepaalde informatie naar buiten komt en kenbaar wordt voor derden. In dit artikel leest je in hoeverre Smart Folie een rol kan spelen bij het toepassen van de juiste AVG voorschriften. Smart Folie en AVG is namelijk een perfecte combinatie!

PDLC Off

Gebrek aan privacy bij veel bedrijven

Gebrek aan privacy bij veel bedrijven Eén van de eisen waar men dus aan moet voldoen is het beschermen van de persoonlijke en gevoelige informatie. Dit kan echt over van alles gaan, van namen tot aan adressen. Aangezien een bedrijf nogal veel klanten heeft zijn dit nogal wat gegevens die je moet beschermen. Nu blijkt dat er een hele hoop bedrijven niet voldoen aan de juiste vorm van privacy in het bedrijfspand. Dit komt voornamelijk door het feit dat vrijwel alles van glas gemaakt is. Zo’n vergaderruimte ziet er natuurlijk mooi uit, echter kunnen mensen vrij eenvoudig informatie van de computerschermen aflezen. Tijd om hier verandering in aan te brengen!

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Two Wrap

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

DPD
Volvo
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PSV
Ziggo Dome
Campina
PDLC Off

Voorzie jouw pand van dat extra beetje privacy

Wij van Smart Folie zetten ons in voor het verhogen van de privacy in de betreffende bedrijfspanden. Door te kiezen voor Smart Folie kan je jouw glazen ruimtes afdekken voor ongewenste personen, zonder dat hierdoor heel de uitstraling ten kosten gaat. Dankzij Smart Folie kan je jouw verschillende ruimtes afschermen voor mensen die daar niets te zoeken hebben. Hierdoor wordt het onder andere onmogelijk gemaakt om nog vanaf buitenaf mee te kijken op de computerschermen. Een groot voordeel van de Smart Folie is dat deze eenvoudig aangebracht en verwijderd kan worden. Smart Folie zorgt ervoor dat glas kan wisselen van transparant naar ondoorzichtig met één druk op de knop. Dit is dan ook precies de reden dat Smart Folie en de AVG hand in hand gaan als het aankomt op de juiste mate van veiligheid.

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Voldoe jij aan alle regelgeving?

Door te kiezen voor de samenwerking tussen Smart Folie en AVG zal jouw organisatie of onderneming aan alle mogelijke eisen voldoen op het gebied van veiligheid en privacy. Het grootste voordeel is dat je de glazen ruimtes tijdelijk kunt afschermen, dit biedt veel meer vrijheid voor tijdens vergaderingen of besprekingen. Voor alle eisen rondom de AVG raden wij aan om de site van de KVK eens te bekijken. Hier vind je namelijk een handig tien stappen plan voor het correct implementeren van de AVG voorschriften. Dit in combinatie met de Smart Folie zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de regelgeving op het gebied van de AVG.

Privacy Folie, ook wel Smart Folie genoemd (smart = slim!) is een folie van hoogwaardige kwaliteit dat letterlijk tegen een stootje kan. Dit folie is voorzien van een laag vloeibare kristallen: Polymer Dispersed Liquid Crystal (PDLC). Door elektrische stroompjes door deze kristallen te sturen, veranderen ze van ondoorzichtig naar transparant en vice versa.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef alstublieft een geldig email adres!
Typ je bericht!
Top