PDLC-folie en AVG een perfecte combinatie!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken speelt de AVG een ontzettend belangrijke rol in ons dagelijks leven. De AVG, ook wel de afkorting voor Algemene verordening gegevensbescherming. Houdt meer in dan alleen het vragen van toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens. Eén van de onderdelen van de AVG waar organisaties en bedrijven aan moeten voldoen is het beschermen van vertrouwelijke en persoonlijke informatie. Het mag namelijk niet de bedoeling zijn dat bepaalde informatie naar buiten komt en kenbaar wordt voor derden. In dit artikel leest je in hoeverre Smart Folie een rol kan spelen bij het toepassen van de juiste AVG voorschriften. Smart Folie en AVG is namelijk een perfecte combinatie!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ruimtes met glaswanden staan voor openheid en eerlijkheid. Maar tonen ook een gebrek aan privacy. Daarom is er Smart Folie ontworpen.


Mail us

info@smart-folie.nl

Vind Dealer

Dealer

Call us

+31 (0)76 205 5174

Gebrek aan privacy bij veel bedrijven

Eén van de eisen waar men dus aan moet voldoen is het beschermen van de persoonlijke en gevoelige informatie. Dit kan echt over van alles gaan, van namen tot aan adressen. Aangezien een bedrijf nogal veel klanten heeft zijn dit nogal wat gegevens die je moet beschermen. Nu blijkt dat er een hele hoop bedrijven niet voldoen aan de juiste vorm van privacy in het bedrijfspand. Dit komt voornamelijk door het feit dat vrijwel alles van glas gemaakt is. Zo’n vergaderruimte ziet er natuurlijk mooi uit, echter kunnen mensen vrij eenvoudig informatie van de computerschermen aflezen. Tijd om hier verandering in aan te brengen!

Smart Folie prijs indicator

Smart Folie is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. De folie kan gemakkelijk door u worden bediend met een knop of schakelaar. Zo bepaalt u zelf uw privacy. Smart Folie is dus slim én voordelig in prijs!


Smart Folie Calculator

Bereken uw smart folie prijs

Mail

Mail uw aanvraag door naar ons!

Voorzie jouw pand van dat extra beetje privacy

Wij van Smart Folie zetten ons in voor het verhogen van de privacy in de betreffende bedrijfspanden. Door te kiezen voor Smart Folie kan je jouw glazen ruimtes afdekken voor ongewenste personen, zonder dat hierdoor heel de uitstraling ten kosten gaat. Dankzij Smart Folie kan je jouw verschillende ruimtes afschermen voor mensen die daar niets te zoeken hebben. Hierdoor wordt het onder andere onmogelijk gemaakt om nog vanaf buitenaf mee te kijken op de computerschermen. Een groot voordeel van de Smart Folie is dat deze eenvoudig aangebracht en verwijderd kan worden. Smart Folie zorgt ervoor dat glas kan wisselen van transparant naar ondoorzichtig met één druk op de knop. Dit is dan ook precies de reden dat Smart Folie en de AVG hand in hand gaan als het aankomt op de juiste mate van veiligheid.


Voldoe aan alle regelgeving

Door te kiezen voor de samenwerking tussen Smart Folie en AVG zal jouw organisatie of onderneming aan alle mogelijke eisen voldoen op het gebied van veiligheid en privacy. Het grootste voordeel is dat je de glazen ruimtes tijdelijk kunt afschermen, dit biedt veel meer vrijheid voor tijdens vergaderingen of besprekingen. Voor alle eisen rondom de AVG raden wij aan om de site van de KVK eens te bekijken. Hier vind je namelijk een handig tien stappen plan voor het correct implementeren van de AVG voorschriften. Dit in combinatie met de Smart Folie zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de regelgeving op het gebied van de AVG.