AVG

In tegenstelling tot wat veel mensen denken speelt de AVG een ontzettend belangrijke rol in ons dagelijks leven. De AVG, ook wel de afkorting voor Algemene verordening gegevensbescherming. Houdt meer in dan alleen het vragen van toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens. Eén van de onderdelen van de AVG waar organisaties en bedrijven aan moeten voldoen is het beschermen van vertrouwelijke en persoonlijke informatie. Het mag namelijk niet de bedoeling zijn dat bepaalde informatie naar buiten komt en kenbaar wordt voor derden. In dit artikel leest je in hoeverre Smart Folie een rol kan spelen bij het toepassen van de juiste AVG voorschriften. Smart Folie en AVG is namelijk een perfecte combinatie!

Gebrek aan privacy bij veel bedrijven

Gebrek aan privacy bij veel bedrijven Eén van de eisen waar men dus aan moet voldoen is het beschermen van de persoonlijke en gevoelige informatie. Dit kan echt over van alles gaan, van namen tot aan adressen. Aangezien een bedrijf nogal veel klanten heeft zijn dit nogal wat gegevens die je moet beschermen. Nu blijkt dat er een hele hoop bedrijven niet voldoen aan de juiste vorm van privacy in het bedrijfspand. Dit komt voornamelijk door het feit dat vrijwel alles van glas gemaakt is. Zo’n vergaderruimte ziet er natuurlijk mooi uit, echter kunnen mensen vrij eenvoudig informatie van de computerschermen aflezen. Tijd om hier verandering in aan te brengen!

Dark

White

pdlc_white

De donkere variant biedt een hogere mate van privacy wanneer het is ingeschakeld (doorzichtig).

Bij gebruik in ruimtes met projecties of digitale schermen kan de donkere variant helpen om het contrast van het beeld te verhogen, wat leidt tot een betere kijkervaring.

Voor diegenen die een strakker, moderner design prefereren, kan de donkere variant meer passend zijn.

Het kan helpen om de hoeveelheid ongewenst licht in een ruimte te verminderen.

Kan helpen bij het blokkeren van UV-stralen, waardoor het interieur beschermd wordt tegen verkleuring.

Wanneer het is uitgeschakeld (ondoorzichtig), kan het meer natuurlijk licht doorlaten, wat de ruimte helder en uitnodigend kan maken.

Het kan gemakkelijker worden geïntegreerd in lichtere interieurs zonder dat het te dominant aanwezig is.

De overgang van transparant naar ondoorzichtig kan subtieler en minder opvallend zijn.

Helpt om de perfecte balans van licht in de ruimte te behouden, wat kan bijdragen aan welzijn en productiviteit.

Perfect voor situaties waar volledige verduistering niet nodig is, maar waar wel enige mate van privacy of lichtfiltering gewenst is.

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Beambrothers

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten
PDLC Off

Voorzie jouw pand van dat extra beetje privacy

Wij van Smart Folie zetten ons in voor het verhogen van de privacy in de betreffende bedrijfspanden. Door te kiezen voor Smart Folie kan je jouw glazen ruimtes afdekken voor ongewenste personen, zonder dat hierdoor heel de uitstraling ten kosten gaat. Dankzij Smart Folie kan je jouw verschillende ruimtes afschermen voor mensen die daar niets te zoeken hebben. Hierdoor wordt het onder andere onmogelijk gemaakt om nog vanaf buitenaf mee te kijken op de computerschermen. Een groot voordeel van de Smart Folie is dat deze eenvoudig aangebracht en verwijderd kan worden. Smart Folie zorgt ervoor dat glas kan wisselen van transparant naar ondoorzichtig met één druk op de knop. Dit is dan ook precies de reden dat Smart Folie en de AVG hand in hand gaan als het aankomt op de juiste mate van veiligheid.

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

Gassan
DPD
Atlas Copco
Crelan
Eindhoven Airport
PSV
Heineken
Deloitte
VDL
Amway
Radio 2 - Top 2000
Google Digitaal Atelier
Mazda
Campina
Politie
Deventer Ziekenhuis
St Antonius Ziekenhuis
Ziekenhuis Rivierenland
Brussels Airport
Nexperia
Yamaha
Volvo
Maasstad Ziekenhuis
Isala Ziekenhuis
Ziggo Dome
Brinks
Dienst Justitiële Inrichtinge
ASML
Rituals
Microsoft
Ziekenhuis Oost Limburg
Epson
Seats and Sofa

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Voldoe jij aan alle regelgeving?

Door te kiezen voor de samenwerking tussen Smart Folie en AVG zal jouw organisatie of onderneming aan alle mogelijke eisen voldoen op het gebied van veiligheid en privacy. Het grootste voordeel is dat je de glazen ruimtes tijdelijk kunt afschermen, dit biedt veel meer vrijheid voor tijdens vergaderingen of besprekingen. Voor alle eisen rondom de AVG raden wij aan om de site van de KVK eens te bekijken. Hier vind je namelijk een handig tien stappen plan voor het correct implementeren van de AVG voorschriften. Dit in combinatie met de Smart Folie zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de regelgeving op het gebied van de AVG.

Privacy Folie, ook wel Smart Folie genoemd (smart = slim!) is een folie van hoogwaardige kwaliteit dat letterlijk tegen een stootje kan. Dit folie is voorzien van een laag vloeibare kristallen: Polymer Dispersed Liquid Crystal (PDLC). Door elektrische stroompjes door deze kristallen te sturen, veranderen ze van ondoorzichtig naar transparant en vice versa.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Top