Smart folie – een bijzonder type folie

Bij ons ben je aan het juiste adres voor onze Smart Folie. Zoals we hierboven al even hebben laten zien is dit type folie ook wel bekend als een aan uit folie. Door dit folie zul je een ruit kunnen voorzien van een privacy beschermende laag. Hoe werkt dit dan precies? Door de Polymer Dispersed Liquid Crystal zijn wij in staat om het folie onder stroom te zetten. Wanneer de stroom er op staat, en de folie dus ‘aan’ staat, verandert het van doorzichtig naar ondoorzichtig. Hierdoor kan er niemand meer ongevraagd meekijken tijdens jouw vergaderingen. Is de vergadering over dan zet je het folie ‘uit’ zodat je er wel weer doorheen kunt kijken. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ruimtes met glaswanden staan voor openheid en eerlijkheid. Maar tonen ook een gebrek aan privacy. Daarom is er Smart Folie ontworpen.


Mail us

info@smart-folie.nl

Vind Dealer

Dealer

Call us

+31 (0)76 205 5174

Waar is Smart Folie voor geschikt?

Zoals we al even kort hebben aangestipt kan Smart Folie gebruikt worden op ieder mogelijk doorzichtig oppervlak. Dit maakt het een soort folie die uitstekend kan dienen ter bescherming van de privacy in bijvoorbeeld glazen vergaderkubussen. Wanneer de stroom aan staat ziet de glazen vergaderruimte er nog altijd mooi uit, niemand ziet dat er een folie op aan is gebracht. Met een druk op het knopje veranderd de kamer in een ondoorzichtige ruimte. Hierdoor kunnen ongewenste personen en andere mensen niet zomaar meer meekijken met wat er tijdens de vergadering gebeurt.

Smart Folie prijs indicator

Smart Folie is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. De folie kan gemakkelijk door u worden bediend met een knop of schakelaar. Zo bepaalt u zelf uw privacy. Smart Folie is dus slim én voordelig in prijs!


Smart Folie Calculator

Bereken uw smart folie prijs

Mail

Mail uw aanvraag door naar ons!

Smart Folie voor maximale privacy

Door te kiezen voor Smart folie zal je zeker weten dat je er alles aan hebt gedaan om jouw privacy zo goed mogelijk te maken. Smart folie is voorzien van een SF keurmerk, hierdoor weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. Deze hoogwaardige kwaliteit komt onder ander tot uiting in de ontzettend lange levensduur van de folie. Met Smart folie weet je zeker dat je voor een geruime tijd voorzien zult zijn van een uitstekende toevoeging voor jouw kantoor.


Voldoe aan alle regelgeving

Door Smart folie te kiezen zal jouw privacy naar het volgende niveau kunnen tillen. Tevens zorg je ervoor dat jouw onderneming voldoet aan de laatste eisen omtrent de AVG. Dankzij ons folie zal je je nooit meer zorgen hoeven te maken om jouw vertrouwelijke informatie of gesprekken. Een enkele knop zorgt ervoor dat niemand meer in de ruimte kan kijken. Neem snel een kijkje op de site en bestel vandaag nog jouw eerste Smart aan uit folie!