Off on SMART FOLIE VERBUIKT GEEN STROOM ALS HET UIT STAAT SMART FOLIE WORDT BESTUURD DOOR 48V ELECTRA

Switch folie

Bent u op zoek naar folie die u precieze controle geeft over uw privacy op kantoor? Kies dan voor de switch folie / Smart Folie. Een glazen wand is nou eenmaal schitterend, maar niet altijd even functioneel. Dankzij dit product kunt u op ieder moment van de dag kiezen voor wat u het liefst wenst: privacy glas, of toch transparant glas waar u gewoon door heen kunt kijken? Geniet van privacy anno nu en kies voor switch film glas folie / Smart Folie.

Neem contact op!

Bent u overtuigd van de voordelen van switch film glas folie voor op uw kantoor? Bent u benieuwd of deze smart folie ook geschikt is voor uw locatie? Neem gerust contact op met onze medewerkers of met één van de officiële verdelers van ons product bij u in de buurt. We helpen u graag verder.

Switch folie PDLC | openheid als het kan, privacy als het moet

Een ruimte van glas is natuurlijk heel mooi, maar u mist de privacy wanneer u dat wenst. Dankzij de switch folie print kunt u kiezen voor openheid als u het kan en privacy als het moet. Deze folie beschikt over een film van PDLC. Onder elektriciteit nemen deze delen een andere positie in. Daardoor kunt u weer door het glas kijken. Doet u de elektriciteit weer uit? Dan geniet u weer van privacy glas. En dat in minder dan één seconde.

Waarom PDLC folie van Smart Folie?

  • U krijgt precieze controle over uw privacy
  • Behoud van open ruimte met natuurlijk licht en uitzicht
  • Wij zijn dé groothandel in Smart Folie

Smart Folie is de leidende technische groothandel gespecialiseerd in het hoogwaardige product Smart Folie.

Privacy Glas of Privacy Folie?
Smart Glas Folie
PDLC Film Folie
Privacy Folie of Smart Glas?

 

Vrijblijvende offerte

De prijs van switch film glas folie is afhankelijk van de grootte van de glazen wand. Is de glazen wand binnen uw bedrijf 10 vierkante meter, of toch groter of kleiner? De folie kan op maat worden gesneden, wat dit product geschikt maakt voor iedere wand. Hoe groot of klein de wand ook is! Neem gerust contact met ons op of met één van de officiële verdelers. Of vraag een vrijblijvende offerte aan zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Zoals bij de meeste nieuwe producten, worden in de loop van tijd verbeteringen ontwikkeld. Je kunt Smart Folie dan ook gerust zien als het volwassen broertje van Smart Glas. Smart Folie is de leidende technische groothandel gespecialiseerd in hoogwaardig Smart Folie en is altijd bezig met innovaties en veranderingen ter verbetering van haar producten.

Veiligheid & Certificaten

Smart Folie prijs indicator

Totaal

Heb je nog vragen of advies? Vraag het Amy of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

 

Chat met onze AI Chatbot Amy
Chatten
Smart folie in actie
Projecten
Zoek een dichtstbijzijnde dealer
dealers