Raamfolie voor op kantoor

Ben jij op zoek naar raamfolie voor je kantoor? Dan heeft Smart Folie® de oplossing voor jou. Het raamfolie van Smart Folie kun je met één druk op de knop aan en uitzetten. Zo zorg je voor voldoende licht in je kantoor, en kun je de privacy garanderen met het raamfolie als dit nodig is. Door de Polymer Dispersed Liquid Crystal zijn wij in staat om het raamfolie onder stroom te zetten. Wanneer de stroom er op staat, en de folie dus ‘aan’ staat, verandert het van doorzichtig naar ondoorzichtig. Hierdoor kan er niemand meer ongevraagd meekijken tijdens jouw vergaderingen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw kantoorpand.

Waarom Smart Folie®?

Smart Folie® biedt je het raamfolie van de toekomst. Als organisatie wil je transparantie uitstralen. Dit kan ten kosten gaan van de privacy van de medewerkers binnen een bedrijf. Doordat je dit unieke folie aan en uit kunt zetten, heb je het beste van 2 werelden. Als je behoefte hebt aan privacy zet je het raamfolie aan en wanneer je transparantie wilt uitstralen zet je het raamfolie weer uit. Zo bewaak je de privacy van je medewerkers en straal je transparantie uit.

Dark

White

pdlc_white

De donkere variant biedt een hogere mate van privacy wanneer het is ingeschakeld (doorzichtig).

Bij gebruik in ruimtes met projecties of digitale schermen kan de donkere variant helpen om het contrast van het beeld te verhogen, wat leidt tot een betere kijkervaring.

Voor diegenen die een strakker, moderner design prefereren, kan de donkere variant meer passend zijn.

Het kan helpen om de hoeveelheid ongewenst licht in een ruimte te verminderen.

Kan helpen bij het blokkeren van UV-stralen, waardoor het interieur beschermd wordt tegen verkleuring.

Wanneer het is uitgeschakeld (ondoorzichtig), kan het meer natuurlijk licht doorlaten, wat de ruimte helder en uitnodigend kan maken.

Het kan gemakkelijker worden geïntegreerd in lichtere interieurs zonder dat het te dominant aanwezig is.

De overgang van transparant naar ondoorzichtig kan subtieler en minder opvallend zijn.

Helpt om de perfecte balans van licht in de ruimte te behouden, wat kan bijdragen aan welzijn en productiviteit.

Perfect voor situaties waar volledige verduistering niet nodig is, maar waar wel enige mate van privacy of lichtfiltering gewenst is.

Completed Projects

Projects that our dealers have completed

VDL Experience

Executed by Beambrothers

Category Smart Box & PDLC Foil

View more projects
PDLC Off

Raamfolie voor op je kantoor

Raamfolie laten installeren in je kantoor? Al veel bedrijven gingen je voor. Wij hebben onze raamfolie geplaatst bij bedrijven zoals: Brussel airport, Volvo en DPD. Benieuwd welke bedrijven we nog meer hebben voorzien van onze folie? Bekijk dan hier een overzicht van de projecten die Smart Folie® heeft uitgevoerd. Naast deze grote organisaties plaatsen we ook voor kleinere organisaties dit slimme folie.

 

PDLC Folie

Het raamfolie wat we leveren noemen we ook wel PDLC Folie. Het PDLC Folie is van zeer hoge kwaliteit. Het folie heeft de hoogst haalbare transparantie en de zo laag mogelijkste HAZE. Omdat wij dusdanig zeker zijn over de kwaliteit van deze folie, bieden we maar liefst 5 jaar garantie. Ga ook mee met de tijd en laat een van de dealers bij jou in de buurt dit innovatieve folie plaatsen.

These companies already use Smart Folie®

Heineken
Campina
Brinks
Brussels Airport
Ziekenhuis Rivierenland
ASML
PSV
VDL
Politie
Mazda
Deventer Ziekenhuis
Seats and Sofa
St Antonius Ziekenhuis
Google Digitaal Atelier
Ziekenhuis Oost Limburg
Yamaha
Dienst Justitiële Inrichtinge
Amway
Radio 2 - Top 2000
Isala Ziekenhuis
Deloitte
Maasstad Ziekenhuis
Crelan
Nexperia
Rituals
Epson
Eindhoven Airport
Ziggo Dome
Microsoft
Volvo
Gassan
Atlas Copco
DPD

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Bereken de prijs

Geïnteresseerd in raamfolie voor op je kantoor? Bereken dan de kosten eenvoudig via onze calculator. Vul in hoeveel folie je nodig denkt te hebben en ontvang een offerte van een dealer bij jou in de buurt. Heb nog vragen over onze raamfolie? Neem dan gerust contact met ons. Onze experts helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via info@smart-folie.nl of telefonisch op +31 (076) 205 5174.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Top