Architecten

van Smart Folie®

Als architect moet je rekening houden met enorm veel verschillende aspecten. Eén van die aspecten is privacy. Toch zien we dat dit vaak nog een onderbelicht onderdeel is binnen de architectuur. Tegenwoordig zien we een grote focus op gebouwen voorzien van voldoende licht. Dit is een goede ontwikkelingen, maar het kan wel de privacy in gevaar brengen. Smart Folie® is de oplossing voor dit probleem. Met ons PDLC folie creëer je transparantie wanneer het kan en privacy wanner het nodig is.

 

PDLC Off

Wat is PDLC folie?

PDLC folie is een slimme folie die van doorschijnend naar ondoorzichtig kan veranderen wanneer er een elektrische stroom doorheen wordt gestuurd. De folie bestaat uit meerdere lagen, waarvan de middelste laag de PDLC-laag is (Polymer Dispersed Liquid Crystal). Deze laag bevat vloeibare kristaldelen die zich met behulp van elektrische geleiding naar dezelfde richting bewegen. Hierdoor wordt de folie transparant en kun je erdoorheen kijken. Schakel je de stroom uit, dan gaan de kristaldeeltjes uit elkaar en wordt de folie ondoorzichtig. Zo kun je glazen doorzichtig houden als het kan, maar kun je het ondoorzichtig maken als je privacy nodig hebt.

 

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Two Wrap

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

DPD
Volvo
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PSV
Ziggo Dome
Campina
PDLC Off

Voordelen van PDLC folie voor architecten

Als architect weet je dat de keuze van materialen en technologieën een cruciale rol speelt bij de realisatie van een project. De folie van Smart Folie® biedt veel voordelen die het een populaire keuzen maken in de architectuur- en bouwsector. 

Een van de belangrijkste voordelen is de privacybescherming. Met ons folie kun je gemakkelijk een ruimte of kantoor transformeren naar een volledig afgesloten ruimte. Dit is ideaal voor vergaderruimtes, wachtkamers en kantoren waar privacy een belangrijke rol speelt. 

Daarnaast is onze folie is esthetisch ook aantrekkelijk. Het kan compleet worden aangepast aan ieder specifiek project. Of het nu gaat om een opvallende eyecatcher of een subtiele, elegante afwerking, PDLC folie van Smart Folie® kan worden aangepast aan jouw wensen en behoeften. Wij kunnen de folie precies zo aanleveren als je wenst.

 

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

PDLC folie van Smart Folie®

Bij het kiezen van PDLC folie zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals switch folie of switch foil, aan en uit folie, enzovoort. Smart Folie® onderscheidt zich door de hoogwaardige kwaliteit en specialisatie in PDLC folie. Wij zijn geen bedrijf dat PDLC folie als een bijzaak beschouwt. Wij zijn zijn dagelijks bezig met onze specialistie en trainen onze eigen dealers om onze producten te installeren.

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze folie dat we een garantie van 5 jaar bieden. Veel aanbieders van vergelijkbare producten bieden vaak geen garantie meer wanneer de beschermfolie van de folie tijdens de montage wordt verwijderd. Bij Smart Folie® is dit dus niet het geval. Daarnaast heeft de folie heeft een levensduur van ongeveer 9 tot 10 jaar.

 

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef alstublieft een geldig email adres!
Typ je bericht!
Top