De verschillen tussen Switchfoil en Smart Folie®

Ben je aan het oriënteren welke slimme folie het meest geschikt is voor jouw project? Dat kunnen we goed begrijpen. Het kiezen uit een slimme folie leverancier kan een complexe beslissing zijn. We helpen je graag bij het inzichtelijk maken van de verschillen tussen PDLC folie van een partij zoals Switchfoil en de PDLC folie van Smart Folie®. In dit artikel zetten we de belangrijkste verschillen tussen de slimme folie van Smart Folie® en algemene PDLC folie op een rijtje.

Levensduur

Over het algemeen heeft PDLC folie een levensduur heeft van ongeveer 80.000 uur. De slimme folie van Smart Folie® daarentegen heeft een levensduur 90.000 uur. Dit komt neer op een levensduur van ongeveer 9 tot 10 jaar.

Dark

White

pdlc_white

De donkere variant biedt een hogere mate van privacy wanneer het is ingeschakeld (doorzichtig).

Bij gebruik in ruimtes met projecties of digitale schermen kan de donkere variant helpen om het contrast van het beeld te verhogen, wat leidt tot een betere kijkervaring.

Voor diegenen die een strakker, moderner design prefereren, kan de donkere variant meer passend zijn.

Het kan helpen om de hoeveelheid ongewenst licht in een ruimte te verminderen.

Kan helpen bij het blokkeren van UV-stralen, waardoor het interieur beschermd wordt tegen verkleuring.

Wanneer het is uitgeschakeld (ondoorzichtig), kan het meer natuurlijk licht doorlaten, wat de ruimte helder en uitnodigend kan maken.

Het kan gemakkelijker worden geïntegreerd in lichtere interieurs zonder dat het te dominant aanwezig is.

De overgang van transparant naar ondoorzichtig kan subtieler en minder opvallend zijn.

Helpt om de perfecte balans van licht in de ruimte te behouden, wat kan bijdragen aan welzijn en productiviteit.

Perfect voor situaties waar volledige verduistering niet nodig is, maar waar wel enige mate van privacy of lichtfiltering gewenst is.

Completed Projects

Projects that our dealers have completed

VDL Experience

Executed by Beambrothers

Category Smart Box & PDLC Foil

View more projects
PDLC Off

Garantie

Al je gaat beslissen over een slimme folie leverancier, let dan goed op de manier waarop de garantie is geregeld. Er zijn veel partijen die slechts één jaar garantie bieden. Als een partij wel 5 jaar garantie geeft is het belangrijk om ook de algemene voorwaarden goed te controleren. Hierin staat vaak geschreven dat de garantie niet geldig is als de beschermfolie aan één van de zijden niet meer aanwezig is of er vanaf is geweest. Dit kom er op neer dat je geen garantie meer hebt op het moment dat je het product wil gebruiken zonder de beschermfolie.

 

Bij Smart Folie® krijg je uiteraard wel nog steeds 5 jaar garantie als je het beschermfolie van het PDLC folie hebt gehaald. Dit kunnen wij doen omdat wij 100% vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze folie.

These companies already use Smart Folie®

Amway
ASML
Deventer Ziekenhuis
Microsoft
Ziggo Dome
Heineken
Deloitte
Google Digitaal Atelier
Rituals
Crelan
Ziekenhuis Rivierenland
Dienst Justitiële Inrichtinge
St Antonius Ziekenhuis
VDL
Epson
Yamaha
Seats and Sofa
Eindhoven Airport
Brussels Airport
Volvo
Nexperia
Politie
Mazda
PSV
Maasstad Ziekenhuis
Isala Ziekenhuis
Radio 2 - Top 2000
Ziekenhuis Oost Limburg
Atlas Copco
DPD
Gassan
Campina
Brinks

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Specialisatie

Smart Folie® is al ruim 6 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van PDLC folie. Doordat we al deze tijd volledig hebben gefocust op dit type folie beschikken we over veel ervaring en productkennis. Veel andere leveranciers zijn ook nog bezig met andere soorten folie. 

 

Ontdek zelf het verschil

Ben je benieuwd naar het grote verschil tussen de kwaliteit van de folies? Stuur gerust een sample van een partij naar ons op. We zullen de folie dan gratis voor je testen. Zo ben jij je direct goed bewust van wat voor folie je koopt. Vul het onderstaande formulier in en stuur je sample op naar: Neerloopweg 6, 4814 BR Breda.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Top