Off on SMART FOLIE VERBUIKT GEEN STROOM ALS HET UIT STAAT SMART FOLIE WORDT BESTUURD DOOR 48V ELECTRA

Smart Folie voor de beste prijs voor uw bedrijf

Vele kantoren en bedrijven in Nederland hebben ruimtes met glaswanden. Open en vertrouwelijk, maar ook een gebrek aan privacy. Om dit probleem te verhelpen, is er Smart Folie. Een uniek folie, dat ook wel Polymer Dispersed Liquid Crystal, Privacy Folie of PDLC Film Folie wordt genoemd. Smart Folie is een kras- en stootvrij folie voorzien van een laag vloeibare kristallen. Door elektrische stroompjes veranderen de kristallen van ondoorzichtig naar transparant. De folie kan gemakkelijk door u worden bediend met een knop of schakelaar. Zo bepaalt u zelf uw privacy. Smart Folie is dus slim én voordelig in prijs!

Smart Folie of Smart Glas: het verschil in prijs

U kunt ook kiezen voor Smart Glas oftewel Privacy Glas. Twee lagen gelamineerd glas met daartussen een gel-laag PDLC. Met een schakelaar zet u het glas aan en verandert het van ondoorzichtig naar doorschijnend. Het grootste verschil tussen Smart Folie en Smart Glas is de prijs. Smart Glas is drie keer zo duur als Smart Folie, dat komt door het materiaal, transport en de montage.

Smart Folie prijs indicator

Totaal

Privacy Glas en Switch Folie

Experts denken dat Smart (Privacy) Glas in de toekomst gaat verdwijnen. Smart (Privacy) Folie is duurzamer, flexibel en goedkoper in prijs. Switch Folie bestaat ook nog. Een zelfklevende Privacy Folie. De folie is mat en verandert door laagspanning naar transparant. Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op met Smart Folie. Particulieren kunnen terecht bij onze officiële verdelers.

Heb je nog vragen of advies? Vraag het Amy of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

 

Chat met onze AI Chatbot Amy
Chatten
Smart folie in actie
Projecten
Zoek een dichtstbijzijnde dealer
dealers

ROADMAP VAN SMART FOLIE


1e generatie smart folie Lancering
03-03-2015
3e generatie smart folie lancering
Deadline 28-03-2018
100m2
Deadline 03-03-2019
Toegankelijk maken voor wederverkoop
Deadline 20-08-2019

Veiligheid & Certificaten

Heb je nog vragen of advies? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag. 


Contact op nemen
Contact
Smart folie in actie zien
Projecten
Zoek een dichtstbijzijnde dealer
dealers