Sign-bedrijven

Als sign-bedrijf wil je gebruik maken van de laatste technologie. Denk aan onze moderne oplossing voor privacy bij bedrijven. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor een partnership. Smart Folie® biedt een innovatieve oplossing om glazen wanden, ramen en deuren te upgraden. De slimme folie wordt geïnstalleerd en biedt privacy wanneer het nodig is. Met onze folie hoef je geen nieuwe glazen te plaatsen, de folie kan direct op de bestaande ramen geïnstalleerd worden. Ideaal dus als extra innovatieve oplossing voor de glazen bij jouw klanten

Een aanvulling op je dienstverlening

Smart Folie® is kostenefficiënt en ideaal voor jou als sign-bedrijf om toe te voegen aan je dienstverlening. Het kan worden aangebracht op verschillende soorten glas, zoals enkel of dubbel. Dit kan zonder dat hiervoor extra materialen nodig zijn. Dat scheelt weer in de kosten. Dit maakt het een kostenefficiënte oplossing voor het upgraden van bestaande glazen wanden, ramen en deuren. Zowel voor binnen als voor buiten. De kosten voor Smart Folie® kun je doorberekenen aan jouw klant, inclusief kleine commissie. De installatie kun je uitbesteden aan ons. Het is ook mogelijk om een training van ons te krijgen zodat jouw eigen mensen de PDLC folie kunnen installeren

Dark

White

pdlc_white

De donkere variant biedt een hogere mate van privacy wanneer het is ingeschakeld (doorzichtig).

Bij gebruik in ruimtes met projecties of digitale schermen kan de donkere variant helpen om het contrast van het beeld te verhogen, wat leidt tot een betere kijkervaring.

Voor diegenen die een strakker, moderner design prefereren, kan de donkere variant meer passend zijn.

Het kan helpen om de hoeveelheid ongewenst licht in een ruimte te verminderen.

Kan helpen bij het blokkeren van UV-stralen, waardoor het interieur beschermd wordt tegen verkleuring.

Wanneer het is uitgeschakeld (ondoorzichtig), kan het meer natuurlijk licht doorlaten, wat de ruimte helder en uitnodigend kan maken.

Het kan gemakkelijker worden geïntegreerd in lichtere interieurs zonder dat het te dominant aanwezig is.

De overgang van transparant naar ondoorzichtig kan subtieler en minder opvallend zijn.

Helpt om de perfecte balans van licht in de ruimte te behouden, wat kan bijdragen aan welzijn en productiviteit.

Perfect voor situaties waar volledige verduistering niet nodig is, maar waar wel enige mate van privacy of lichtfiltering gewenst is.

Completed Projects

Projects that our dealers have completed

VDL Experience

Executed by Beambrothers

Category Smart Box & PDLC Foil

View more projects
PDLC Off

Kies voor Smart Folie®

We komen graag met je in contact om een relatie op te bouwen. Een sign-bedrijf is ideaal om in ons netwerk te hebben omdat we ook vaak doorverwijzen naar een partij uit de regio van een klant. Geheel vrijblijvend kunnen we langskomen of nodigen we je uit op onze locatie om het te hebben over alle mogelijkheden van Smart Folie® voor jouw opdrachtgevers. Laat een berichtje achter via onze contactpagina met een kleine toelichting. Dan gaan we vervolgens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

These companies already use Smart Folie®

Brinks
Atlas Copco
DPD
PSV
Ziekenhuis Rivierenland
Crelan
Rituals
Maasstad Ziekenhuis
Deventer Ziekenhuis
Brussels Airport
Deloitte
Heineken
Nexperia
St Antonius Ziekenhuis
Politie
ASML
Eindhoven Airport
Epson
Mazda
Dienst Justitiële Inrichtinge
Gassan
VDL
Isala Ziekenhuis
Ziggo Dome
Volvo
Amway
Radio 2 - Top 2000
Ziekenhuis Oost Limburg
Seats and Sofa
Campina
Yamaha
Google Digitaal Atelier
Microsoft

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Garantie op Smart Folie®

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze folie dat we een garantie van 5 jaar bieden. Veel aanbieders van vergelijkbare producten bieden vaak geen garantie meer wanneer de beschermfolie van de folie tijdens de montage wordt verwijderd. Bij Smart Folie® is dit dus niet het geval. Daarnaast heeft de folie heeft een levensduur van ongeveer 9 tot 10 jaar.

 

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Top