Kantoorinrichters

Als kantoorinrichter is privacy een belangrijk en veelvoorkomend thema. Jij als kantoorinrichter wil de benodigde privacy bieden aan je opdrachtgever. Dit is niet altijd gemakkelijk omdat een open sfeer ook heel belangrijk is. Gelukkig heeft Smart Folie® de ideale oplossing. Onze PDLC folie zorgt voor transparantie wanneer dit mogelijk is en privacy wanneer het nodig is. Met één druk op de knop schakel je om van transparant naar ondoorzichtig. Alles via elektrische geleiding binnen de PDLC folie.

 

Dit moet je weten

Smart Folie® werkt door middel van elektrostatische hechting. Wanneer er elektriciteit op de folie wordt aangebracht, wordt het oppervlak van de folie transparant en kan er doorheen gekeken worden. Wanneer er geen elektriciteit op de folie wordt aangebracht, wordt het oppervlak ondoorzichtig en biedt het privacy en zonwering. Dit maakt het mogelijk om de mate van privacy aan te passen aan de behoeften van jouw opdrachtgever.

 

Dark

White

pdlc_white

De donkere variant biedt een hogere mate van privacy wanneer het is ingeschakeld (doorzichtig).

Bij gebruik in ruimtes met projecties of digitale schermen kan de donkere variant helpen om het contrast van het beeld te verhogen, wat leidt tot een betere kijkervaring.

Voor diegenen die een strakker, moderner design prefereren, kan de donkere variant meer passend zijn.

Het kan helpen om de hoeveelheid ongewenst licht in een ruimte te verminderen.

Kan helpen bij het blokkeren van UV-stralen, waardoor het interieur beschermd wordt tegen verkleuring.

Wanneer het is uitgeschakeld (ondoorzichtig), kan het meer natuurlijk licht doorlaten, wat de ruimte helder en uitnodigend kan maken.

Het kan gemakkelijker worden geïntegreerd in lichtere interieurs zonder dat het te dominant aanwezig is.

De overgang van transparant naar ondoorzichtig kan subtieler en minder opvallend zijn.

Helpt om de perfecte balans van licht in de ruimte te behouden, wat kan bijdragen aan welzijn en productiviteit.

Perfect voor situaties waar volledige verduistering niet nodig is, maar waar wel enige mate van privacy of lichtfiltering gewenst is.

Completed Projects

Projects that our dealers have completed

VDL Experience

Executed by Beambrothers

Category Smart Box & PDLC Foil

View more projects
PDLC Off

Een must-have om uit te kunnen kiezen

Als kantoorinrichter moet je aan alle wensen van jouw opdrachtgever kunnen voldoen. Smart Folie® is niet per se geschikt voor ieder kantoor. Desalniettemin is het natuurlijk altijd handig als je de optie hebt om het aan te bieden. We komen daarom graag met je in contact om een relatie op te bouwen. Geheel vrijblijvend kunnen we langskomen of nodigen we je uit op onze locatie om het te hebben over alle mogelijkheden van Smart Folie® voor jouw opdrachtgevers. Laat een berichtje achter via onze contactpagina met een kleine toelichting. Dan gaan we vervolgens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

These companies already use Smart Folie®

Politie
Deventer Ziekenhuis
Nexperia
Isala Ziekenhuis
PSV
Ziggo Dome
Brussels Airport
Gassan
Maasstad Ziekenhuis
Google Digitaal Atelier
Radio 2 - Top 2000
Deloitte
ASML
St Antonius Ziekenhuis
Seats and Sofa
Amway
Rituals
Dienst Justitiële Inrichtinge
Ziekenhuis Rivierenland
Yamaha
Eindhoven Airport
Epson
Brinks
Mazda
Volvo
Campina
Atlas Copco
DPD
Heineken
Ziekenhuis Oost Limburg
Crelan
VDL
Microsoft

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Kostenefficiënt en winstgevend

Smart Folie® is kostenefficiënt en ideaal voor jou als kantoorinrichter om winst op te maken. De flexibiliteit van de folie is ongeëvenaard. Het kan worden aangebracht op verschillende soorten glas. Zoals enkel of dubbel glas, zonder dat hiervoor extra materialen nodig zijn. Dat scheelt weer in de kosten. Dit maakt het een kostenefficiënte oplossing voor het upgraden van bestaande glazen wanden, ramen en deuren. Zowel voor binnen als voor buiten. De kosten voor de Smart Folie® kun je doorberekenen aan jouw klant, inclusief kleine commissie. De installatie kun je uitbesteden aan ons. Het is ook mogelijk om een training van ons te krijgen zodat jouw eigen mensen de PDLC folie kunnen installeren.

 

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Top