Afbouw

Als afbouwbedrijf wil je een stapje extra zetten voor je klanten. Dat betekent ook meedenken aan privacy en advies over de glazen + accessoires. Daarom is het goed om te weten wat de mogelijkheden zijn van Smart Folie® voor bedrijven.

Smart Folie® biedt een innovatieve oplossing om glazen wanden, ramen en deuren te upgraden. De slimme folie wordt geïnstalleerd en biedt privacy wanneer het nodig is. Met onze folie hoef je geen nieuwe glazen te plaatsen, de folie kan direct op de bestaande ramen geïnstalleerd worden. Ideaal dus als extra innovatieve oplossing voor de glazen bij jouw klanten.

 

Kostenefficiënt en winstgevend

Smart Folie® is kostenefficiënt en ideaal voor jou als afbouwbedrijf om winst op te maken. Het kan worden aangebracht op verschillende soorten glas. Zoals enkel of dubbel glas, zonder dat hiervoor extra materialen nodig zijn. Dat scheelt weer in de kosten. Dit maakt het een kostenefficiënte oplossing voor het upgraden van bestaande glazen wanden, ramen en deuren. Zowel voor binnen als voor buiten. De kosten voor Smart Folie® kun je doorberekenen aan jouw klant, inclusief kleine commissie. De installatie kun je uitbesteden aan ons. Het is ook mogelijk om een training van ons te krijgen zodat jouw eigen mensen de PDLC folie kunnen installeren

Dark

White

pdlc_white

De donkere variant biedt een hogere mate van privacy wanneer het is ingeschakeld (doorzichtig).

Bij gebruik in ruimtes met projecties of digitale schermen kan de donkere variant helpen om het contrast van het beeld te verhogen, wat leidt tot een betere kijkervaring.

Voor diegenen die een strakker, moderner design prefereren, kan de donkere variant meer passend zijn.

Het kan helpen om de hoeveelheid ongewenst licht in een ruimte te verminderen.

Kan helpen bij het blokkeren van UV-stralen, waardoor het interieur beschermd wordt tegen verkleuring.

Wanneer het is uitgeschakeld (ondoorzichtig), kan het meer natuurlijk licht doorlaten, wat de ruimte helder en uitnodigend kan maken.

Het kan gemakkelijker worden geïntegreerd in lichtere interieurs zonder dat het te dominant aanwezig is.

De overgang van transparant naar ondoorzichtig kan subtieler en minder opvallend zijn.

Helpt om de perfecte balans van licht in de ruimte te behouden, wat kan bijdragen aan welzijn en productiviteit.

Perfect voor situaties waar volledige verduistering niet nodig is, maar waar wel enige mate van privacy of lichtfiltering gewenst is.

Completed Projects

Projects that our dealers have completed

VDL Experience

Executed by Beambrothers

Category Smart Box & PDLC Foil

View more projects
PDLC Off

Kies voor Smart Folie®

We komen graag met je in contact om een relatie op te bouwen. Geheel vrijblijvend kunnen we langskomen of nodigen we je uit op onze locatie om het te hebben over alle mogelijkheden van Smart Folie® voor jouw opdrachtgevers. Laat een berichtje achter via onze contactpagina met een kleine toelichting. Dan gaan we vervolgens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen

These companies already use Smart Folie®

Brinks
Amway
Deloitte
Politie
Volvo
Eindhoven Airport
VDL
ASML
Nexperia
Dienst Justitiële Inrichtinge
Ziekenhuis Oost Limburg
Isala Ziekenhuis
Google Digitaal Atelier
Ziggo Dome
Seats and Sofa
Gassan
Brussels Airport
Radio 2 - Top 2000
Atlas Copco
Crelan
Rituals
Campina
Deventer Ziekenhuis
Heineken
Mazda
St Antonius Ziekenhuis
Epson
Microsoft
Maasstad Ziekenhuis
Yamaha
Ziekenhuis Rivierenland
PSV
DPD

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Garantie op Smart Folie®

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze folie dat we een garantie van 5 jaar bieden. Veel aanbieders van vergelijkbare producten bieden vaak geen garantie meer wanneer de beschermfolie van de folie tijdens de montage wordt verwijderd. Bij Smart Folie® is dit dus niet het geval. Daarnaast heeft de folie heeft een levensduur van ongeveer 9 tot 10 jaar

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Top