Slimme Folie

van Smart Folie®

Slimme folie is ideaal om privacy op de werkvloer te kunnen garanderen. Als organisatie wil je transparantie uitstralen. Met glazen scheidingswanden zorg je voor meer daglicht en je straalt meer transparantie uit. Toch zijn er ook momenten waarop het waarborgen van privacy van groot belang is. Je wilt dus zoveel mogelijk transparantie uitstralen en privacy kunnen garanderen wanneer dit nodig is. Slimme folie is de oplossing voor deze uitdaging. Met slimme folie maak je de glazen transparant of ondoorzichtig met één druk op de knop.

PDLC Off

Slimme folie van Smart Folie®

Smart Folie® levert zeer geavanceerde slimme folie. Deze slimme folie noemen we ook wel PDLC folie. Deze folie werkt ongeveer hetzelfde als lamellen alleen dan slimmer. Door middel van elektriciteit kan het oppervlak veranderen van transparant naar ondoorzichtig. Met de hoogst haalbare transparantie van 87% en een kijkhoek van maar liefst 160 graden is deze folie een zeer geschikte folie voor in je kantoorgebouw.

 

De folie wordt door ons op maat gesneden en kan eenvoudig verstuurd worden. Dit bespaart transportkosten en het milieu. Doordat de folie geen slijtage vertoont gaat het jaren mee en blijft het er goed uitzien. Het folie verkleurt niet en is stootvast. Daarom bieden wij standaard 5 jaar garantie op ons product.

Uitgevoerde projecten

Projecten die onze dealers uitgevoerd hebben

Heineken Experience

Uitgevoerd door Impact Sign

Categorie PDLC Folie

VDL Experience

Uitgevoerd door Two Wrap

Categorie Smart Box & PDLC Folie

Bekijk meer projecten

Deze bedrijven gebruiken al Smart Folie®

Campina
DPD
Volvo
PSV
ASML
Crelan
Brussels Airport
Da
Mazda
Ziggo Dome
Eindhoven Airport
Yamaha
Heineken
VDL
Rituals
PDLC Off

Voordelen van slimme folie

De folie kent veel voordelen ten opzichte van andere traditionele oplossingen zoals gordijnen, lamellen, vitrages etc.

 

  • Het is hygiënisch, anti-allergisch en eenvoudig schoon te houden.
  • Slimme folie is niet onderhevig aan interieurtrends of gebonden aan kleuren of materalen die in het interieur gebruikt worden. 
  • Het is neutraal en past daardoor altijd en overal.
  • Het is eenvoudig te verwijderen zonder het glas te beschadigen.
  • Het is flexibel en daardoor in diverse vormen en formaten toe te passen.
  • Daarnaast is het ook toe te passen op de helft van het totale oppervlak.

200+

Tevreden klanten

Behoordeeld op
Google Reviews

Wij hebben zeer positieve en goede ervaringen met smartfolie. Wij zijn overtuigd geraakt van het product en na een aantal keer gesproken te hebben en onze wensen over een weer te hebben besproken hebben wij doen besluiten om dealer te worden van dit mooie en innovatief product. Wij zijn een bedrijf die graag vernieuwd werkt en graag voor op loopt met de ontwikkelingen in de markt en daar sluit smart folie goed op aan. Wij hebben inmiddels al diverse projecten succesvol afgerond. Het contact verloopt altijd soepel en als er zich problemen voor doen dan worden deze de zelfde dag nog verholpen vanuit smart folie. Dus de al met al zijn wij zeer content met ons dealer schap bij smartfolie en kijken wij uit naar de mooie projecten die we samen kunnen gaan doen in de toekomst.

Smart Folie is voor ons van Lamico Sign het beste product voor privacy on demand, hoogste transparantie, 5 jaar garantie. Inmiddels meerdere grote projecten opgeleverd waaronder Stek Advocaten aan het leidseplein te Amsterdam.

Als Smart Folie verdeler in België krijgen we veel positieve reacties van klanten. Een innovatief product dat vele mogelijkheden biedt

Super goed en fijn product, we krijgen heel veel positieve reacties.

Top bedrijf! Ambitieuze ondernemers die echt voor kwaliteit gaan! Zeker een aanrader.

Innovatief en slim product! Openheid als het kan, privacy als het moet.

Bereken hier jouw project uit

Ga naar calculator
Illustration Illustration

Slimme folie kopen

Geïnteresseerd in het kopen van slimme folie voor jouw bedrijfspand? Via onze calculator geef je eenvoudig aan hoeveel folie je nodig denkt te hebben. Vervolgens ontvang je een offerte van een dealer bij jou in de buurt. Wil je meer informatie over PDLC folie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info@smartfolie.nl of telefonisch op +31 (0)76 205 5174. Wij helpen u graag verder.

Stel je vraag

Vul het formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef alstublieft een geldig email adres!
Typ je bericht!
Top