Off on SMART FOLIE VERBUIKT GEEN STROOM ALS HET UIT STAAT SMART FOLIE WORDT BESTUURD DOOR 48V ELECTRA

Elektrische privacy folie dé beste manier om jouw privacy te waarborgen.

Veel bedrijven maken zich zorgen omtrent hun privacy. Deze zorgen zijn natuurlijk terecht, als het aankomt op gevoelige informatie en andere persoonlijke zaken wil je het liefst niet hebben dat iedereen op de werkvloer er toegang toe heeft. Nu is het mogelijk om bijvoorbeeld jouw vergaderruimtes te voorzien van regulier ondoorzichtig folie, echter ziet dit er niet bepaald mooi in het kantoorpand. Een alternatief is om te kiezen voor Smart Folie. Wat is dit en wat kun je er allemaal mee? Tijd om daar achter te komen!

Wat is Elektrische privacy folie?

Elektrische privacy folie, ook wel PDLC Folie genoemd is een bijzonder soort folie dat op ieder doorzichtig oppervlak kan worden geplakt. Dit is dan ook de reden dat het voornamelijk voor glazen ruiten wordt gebruikt. Het is geen normaal soort folie, bij dit type folie is het namelijk mogelijk om de doorzichtigheid kunstmatig aan te passen. Hoe wordt dit gedaan? Door de folie onder een zwakke stroom te zetten veranderd de ruit van doorzichtig naar ondoorzichtig. Je hoeft alleen maar op een knopje te drukken, zo makkelijk mak het zijn.

Waar is Smart Folie voor geschikt?

Zoals we al even kort hebben aangestipt kan Smart Folie gebruikt worden op ieder mogelijk doorzichtig oppervlak. Dit maakt het een soort folie die uitstekend kan dienen ter bescherming van de privacy in bijvoorbeeld glazen vergaderkubussen. Wanneer de stroom uit staat ziet de glazen vergaderruimte er nog altijd mooi uit, niemand ziet dat er een folie op aan is gebracht. Met een druk op het knopje veranderd de kamer in een ondoorzichtige ruimte. Hierdoor kunnen ongewenste personen en andere mensen niet zomaar meer meekijken met wat er tijdens de vergadering gebeurt.

Bestel vandaag nog Smart Folie voor jouw kantoor

Of je nu wilt voldoen aan de laatste regels omtrent de AVG of dat je graag wat meer privacy wenst te hebben tijdens vergaderingen en besprekingen, dankzij Smart Folie zal je je nooit meer zorgen hoeven te maken om ongewenste pottenkijkers op de werkvloer. Met een eenvoudige druk op de knop wordt een glazen kantoor omgetoverd tot een ondoorzichtige ruimte. Op die manier kan je in alle rust jouw besprekingen houden. Heb je de vergadering achter de rug? Door de schakelaar om te zetten veranderd de ruimte weer terug naar doorzichtig glas, ideaal voor iedere onderneming in ons land!

Smart Folie prijs indicator

Totaal

Smart folie waarborgt jouw privacy

Alles wat wij van Smart Folie doen staat in het teken van privacy en veiligheid. Dit is dan ook de reden dat onze producten grondig zijn getest. Je kunt onze smart folie herkennen aan het befaamde SF keurmerk. Door onze keurmerken en certificaten weet je zeker dat je te maken hebt met de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit maakt Smart Folie hét product als het aankomt op het waarborgen van jouw privacy en veiligheid op de werkvloer.

Heb je nog vragen of advies? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag. 


Contact op nemen
Contact
Smart folie in actie zien
Projecten
Zoek een dichtstbijzijnde dealer
dealers